Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Općina Žepče: Obavijest o čišćenju snijega

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Budući da su našu općinu zadesile obilne snježne padaline, ovim putem skrećemo pozornost građanstvu i pravnim licima da obvezno moraju očistiti prilaze svojim stambenim i poslovnim objektima, kao i staze koje prolaze pokraj njih i kojima se služe pješaci.

Također, skrećemo pozornost građanima da prate stanje stvaranja ledenica na krovovima kuća i stambenih zgrada koje mogu predstavljati realnu opasnost po njihovu sigurnost, te da ih blagovremeno uklanjaju da ne bi došlo do njihovog padanja na prolaznike.

Podsjećamo, prema Odluci o održavanju čistoće i komunalnog reda Općinskog vijeća Žepče od 29.06.2012. godine,  čišćenje snijega je obveza svih poduzeća,  radnih ljudi i građana na području općine Žepče.

Vlasnici i korisnici stambenih i stambeno-poslovnih zgrada i poslovnih prostora, dužni su očistiti od snijega i leda trotoar, zatim snijeg skupiti s ivice trotoara prema ulici na takav način da se omogući neometan promet i prolaz pješaka.

Zabranjeno je bacanje snijega ispred zgrade na ulicu, zatrpavanje snijegom slivnika i šahtova, deponiranje snijega i leda u parkove i zaleđene površine – stoji u obavijesti o čišćenju snijega koju smo primili iz Općine Žepče