Srijeda, Lipanj 19, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Upis učenika u Glazbenu školu „Katarina Kosača Kotromanić“ Žepče

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Upis učenika u prvi razred osnovne glazbene škole, i pripremni razred osnovne glazbene škole i prvi razred srednje glazbene škole
za školsku 2018./2019. godinu


Osnovna glazbena škola


Pravo upisa u pripremni razred osnovne glazbene škole imaju učenici koji završe 2. razred osnovne škole i polože prijemni ispit.
Pravo upisa u prvi razred osnovne glazbene škole imaju učenici koji završe 3. razred osnovne škole, te polože prijemni ispit. Ako je učenik talentiran ali stariji godinu ili dvije također može upisati osnovnu glazbenu školu, naravno uz položen prijemni ispit.

Učenici se mogu prijaviti na sljedeće odsjeke: Gitara, klavir,klarinet, flauta,truba,harmonika,violina, udaraljke, a od nove školske godine imamo i novi instrument saksofon
Prijavu za upis učenika mogu izvršiti roditelji ili staratelji učenika, u prostorijama Glazbene škole u Žepču, ulica Zagrebačka bb

Uz prijavu za upis u prvi razred OGŠ i pripremni razred je potrebno priložiti Izvod iz matične knjige rođenih.
Upis u traje od 1.6.2018. do 08.6.2018. godine, u terminu od 8.00-12.00, 13.00-15.00 sati u uredu kod pedagoginje.
Srednja glazbena škola


Pravo upisa u prvi razred srednje glazbene škole imaju učenici koji završe osnovno glazbeno obrazovanje , te polože prijemni ispit.
Uz prijavu za upis u prvi razred SGŠ potrebno je priložiti originalne dokumente : svjedodžbu o završenom IX . razredu osnovne škole , uvjerenje o uspjehu u VI.,VII.,i VII. razredu osnovne škole,te svjedodžbu o završenoj glazbenoj školi, kao i diplome o osvojenim nagradama na županijskim i federalnim te međunarodnim natjecanjima iz glazbe.

Učenici se mogu upisati na teorijski smjer, i instrumentalni smjer . Od instrumentalni smjerova imamo :klavir, flautu gitaru,violinu,udaraljke,te solo pjevanje.

Dan Otvorenih vrata srednje glazbene škole održat će se u srijedu 23. Svibnja 2018 godine
Tu svi zainteresirani učenici mogu prisustvovati nastavnim satima u srednjoj glazbenoj školi i vidjeti kako je to biti jedan dan učenik srednje glazbene škole.

Upis u srednju glazbenu školu traje od 1.6.2018. do 08.6.2018. godine, u terminu od 8.00-12.00, 13.00-15.00 sati u uredu kod pedagoginje.

Sve informacije vezane za upis učenika mogu se dobiti u tajništvu škole ili na telefon broj 032 / 880 453 ili 032/ 882 244
"DOBRO DOŠLI U GLAZBENU ŠKOLU“ KATARINA KOSAČA KOTROMANIĆ“, poručili su iz ove obrazovne ustanove u Žepču.