Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Javno potpisivanje donorskih kartica u Zavidovićima

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

U povodu svjetskog dana plućne hipertenzije i kampanje „ Za Život –Pričaj-Podrži-Podijeli“, Udruženje građana oboljelih od plućne hipertenzije DAH Zavidovići u suradnji s Udruženjem dijaliziranih i transplantiranih bolesnika F BiH i Donorskom mrežom u BiH organizira javno potpisivanje donorskih kartica u Zavidovićima dana 25.05.2019. ispred restorana Fontana od 11.00 do 14.00 sati.

Istoga dana u naznačenom terminu članovi ovih NVO, razgovarat će s građanima Zavidovića i susjednih gradova, o temi darivanja organa i transplantaciji kao najboljem načinu liječenja.

„To će biti prilika da podijelimo i edukativne letke i brošure vezane za prevenciju, bolest i način liječenja unutarnjih organa. Dođite da se informirate o ovoj temi, jer 20 puta je veća šansa da će vam zatrebati neki od organa za transplantaciju nego da ćete i sami biti donor.

Svi koji budu željeli moči će potpisati DONORSKU KARTICU! Pozivamo sve građane Zavidovića i okolnih mjesta da posjete naš štand kako bi se upoznali s ovom jako važnom temom. Vidimo se 25.05.2019. u 11,00.

Ispred Restorana Fontana! Svi ste dobrodošli!“, poručili su iz Udruženje za plućnu hipertenziju „DAH“ Zavidovići u suradnji s Udruženjem dijaliziranih i transplantiranih bolesnika F BiH i Donorskom mrežom u BiH