Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Razvojna agencija Žepče: Poziv na anketiranje

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Razvojna agencija Žepče provodi prvo istraživanje u području zapošljavanja osoba s invaliditetom na općinama Žepče, Zavidovići i Maglaj. Podršku istraživanju pruža Market Mekers projekt i Švicarska vlada u BiH.

 

Cilj istraživanja je unaprijediti položaj osoba s invaliditetom kroz identifikaciju novih prilika za zapošljavanje i kako bi se pribavili pouzdani podatci i detaljno  uvidio odnos ponude i potražnje u vezi sa zapošljavanjem osoba s invaliditetom.

Istraživanjem će biti obuhvaćen uzorak 180 osoba s invaliditetom i 36 poslodavaca. Na temelju prikupljenih odgovora od strane osoba s invaliditetom i poslodavaca izradit će se program obuke/kursa prilagođen osobama s invaliditetom u skladu s potrebama poslodavaca. Planirano je da kroz obuke prođe najmanje  24 osobe s invaliditetom.

Pozivamo osobe s invaliditetom i poslodavce s područja općina Žepče, Zavidovići i Maglaj  da izraze interes za uključivanje u anketiranje i podrže aktivnosti koje će doprinijeti poboljšanju kvalitete života osoba s invaliditetom.

Upitnik je dostupan u Razvojnoj agenciji Žepče i može biti dostavljen na zahtjev.

Prikupljeni podaci koristit će se samo za potrebe istraživanja.

Više informacija o projektu možete naći na adresi www.razepce.com a možete nas kontaktirati  putem e –mail adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj telefona 032 880 273. Adresa RAŽ-a je Ulica Prva bb Dom kulture Žepče.