Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Poziv na stručno savjetovanje

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Udruženje poslovnih žena u BiH, u partnerstvu s Općinom Žepče i Razvojnom agencijom Žepče, poziva sve žene poduzetnice na savjetovanje koje će se održati u sali Općinskog vijeća Žepče 04.ožujka 2020.godine s početkom u 11:00 sati, u okviru kojeg će predstaviti projekt „Osnažene žene za snažne zajednice/Podrška poticajnom okruženju za razvoj poduzetništva žena u FBiH“, financiranog od strane Gender centra FBiH iz sredstava FIGAP II Programa.

Savjetovanja se organiziraju kako bi se identificirale specifične potrebe lokalne zajednice u oblasti razvoja poduzetništva žena, te predložile i implementirale aktivnosti u skladu s identificiranim potrebama, a u suradnji s lokalnom upravom.

Prilikom savjetovanja izvršit će se analiza trenutnog stanja u lokalnoj zajednici, te će se istovremeno promovirati pozitivni primjeri – priče žena Općine Žepče ali i drugih mjesta u FBiH. Upoznati ćemo vas i s mogućnostima za unaprjeđenje vašeg poslovanja, rada i života koje nude institucije FBiH, Gender Centar FBiH ali i Udruženje kroz svoje programe i aktivnosti.  

U suradnji s općinskom administracijom, a na osnovu rezultata izrađene Analize i realnim mogućnostima izabranih lokalnih uprava, uspostavit će se Klubovi za podršku poduzetništva žena. Tako će se osigurati sistemska podrška razvoju poduzetništva žena, koja će se ogledati u stručnoj podršci i obrazovanju, što će osigurati stabilan rast broja poduzetnica i rast poslovnih subjekata koje one pokreću i vode.