Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Poziv poljoprivrednicama za dopunu dokumentacije

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači općine Žepče koji su podnijeli zahtjev za sufinanciranje proljetne sjetve na koji je općina Žepče aplicirala po Javnom pozivu Federalnog ministarstva za poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva broj: 01-04/2-549/2020 od 10.04.2020.godine, da svoje zahtjeve dopune sa:

Orginalim ili ovjerenim kopijama fiskalnog računa kupljenog sjemena, mineralnog gnojiva i zaštitnih sredstava za izvršenu proljetnu sjetvu (odnosi se na poljoprivrednike koji iste nisu dostavili prilikom podnošenja zahtjeva ili su ih dostavili u neovjerenoj kopiji).
2.Potvrdom o aktivnom žiro računu (odnosi se na poljoprivrednike koji istu nisu dostavili ).

Poljoprivrednici koji su podnijeli zahtjev, a nisu upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstva/klijenata, dužni su podnijeti zahtjev za upis u isti.

Rok za navedeno je 29.05.2020.godine. Dokumentacija se dostavlja u Službu za gospodarstvo i financije općine Žepče- ured broj 12.

 

Prije isplate obračunatih troškova proljetne sjetve poljoprivrednici će biti obaviješteni o terminima svoga potpisivanja na krajnjoj listi korisnika koju Općina, zajedno sa originalnim računima o kupovini repromaterijala, mora dostavitri Federalnom ministarstvu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Kantonalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.