Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Obavještenje o obustavi prometa zbog izvođenja radova

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

Iz Općine Maglaj obavještavaju da će zbog početka radova na rekonstrukciji lokalne ceste Liješnica - Fojnica, od srijede 10.06.2020. i u terminu od 07:00 do 17:00 sati, osim nedjeljom, biti obustavljen promet na ovoj dionici.

"Obavještavamo vas da će 10.06.2020. godine ( srijeda ) otpočeti radovi na rekonstrukciji i sanaciji lokalne ceste Maglaj-Liješnica.Fojnica- Gornji Bradići-Krušik-Dolac- Zavidovići i to dio od Liješnice ( podvožnjak ) u dužini od 320 metara.

U periodu izvođenja radova lokalna cesta Maglaj-Liješnica-Fojnica-Gornji Bradići-Krušik-Dolac-Zavidovići bit će zatvorena za promet u periodu od 7,00 sati do 17,00 sati svaki dan osim nedjelje.

Na raskrsnicama u Maglaju i Zavidovićima bit će uredno postavljena prometna signalizacija za usmjeravanje prometa drugim pravcima.

Molimo građane, vozače motornih vozila, vozače dostavnih vozila i sve koji se kreću lokalnim putem Maglaj-Liješnica-Fojnica-Gornji Bradići-Globarica-Dolina-Zavidovići da imaju strpljenja i poštuju upute koje će biti date od uposlenika Izvođača radova "Hajdić" d.o.o i PS Maglaj, te da imaju razumijevanja za novi režim prometa dok traju radovi na rekonstrukciji i sanaciji dijela prethodno navedene lokalne ceste", poručili su iz Općine Maglaj.

  

Radio Žepče/maglaj.net

foto: UG Fojničani