Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Podjela paketa pomoći razvojačenim braniteljima ispod 57. godina

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Dana 29.06.2020. godine u općinu Žepče pristigli su prehrambeni proizvodi koje je osigurala Vlada ZDŽ na prijedlog Ministarstva za braniteljska pitanja ZDŽ a sve u cilju pružanja jednokratne pomoći razvojačenim braniteljima ispod 57. godine a koji su podnijeli zahtjev za novčanu egzistencijsku naknadu u skladu s Uredbom o novčanoj egzistencijskoj naknadi za razvojačene branitelje ( sl. novine ZDŽ br. 6/20) .

Podjela će se realizirati sukladno uspostavljenom kriteriju koje je propisalo Ministarstvo za braniteljska pitanja ZDŽ a sadržaj paketa se sastoji od 50 kg. brašna, 3 litre ulja, 1 kg soli, 2 kg šećera i 2 kg riže.


Ovim putem obavještavamo sve razvojačene branitelje pripadnike HVO-a iz općine Žepče koji su mlađi od 57 godina i kojima je priznato pravo na novčanu egzistencijalnu naknadu odnosno oni koji su podijeli zahtjev, preko Službe stručnih općih poslova i društvenih djelatnosti općine Žepče, da će se preuzimanje paketa provesti u Skladištu udruge poduzetnika Žepče ( u Varošu) od danas do petka u vremenu od 9-12 sati.


Samu realizaciju ove aktivnosti provest će općinska i županijska Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata HVO-a općine Žepče i ZDŽ , istaknuo nam je predsjednik županijske udruge Stanko Knežević.