Žepče : Otvoren Centar za mentalno zdravlje

Danas je u Domu Zdravlja Žepče otvoren Centar za mentalno zdravlje. Centar su otvorili predstavnica švicarskog veleposlanstva u BiH Maja Zarić i načelnik Mato Zovko. Vrijednost ovoga projekta je 72. 000, 00 KM. Projekt je realiziran zahvaljujući donaciji Vlade Švicarske a implementirali su ga asocijacija XY i Federalno ministarstvo zdravstva.
Otvorenju Centra nazočili su brojni predstavnici političkog, vjerskog, kulturnog života, predstavnici udruga proisteklih iz rata, te djelatnici Doma zdravlja Žepče.

Opširnije...

UPIP Žepče: Održan stručni skup na temu „Uspostava i rad klastera ljekovitog i aromatičnog bilja“

U petak, 16. veljače 2018. godine je u prostorijama Udruge poduzetnika i poslodavaca održan stručni skup na temu „Uspostava i rad klastera ljekovitog i aromatičnog bilja“.
Skup predstavlja transformaciju postojeće AgroMAP mreže, koju čine 24 člana.
Na stručnom skupu prisustvovali su proizvođači prirodnog bilja iz Banja Luke, zadruga iz Stoca, Mostra, Širokog Brijega, Konjica i Kiseljaka.

Opširnije...

STARTUP AKADEMIJA – poziv za prijavu polaznika

Razvojna agencija Žepče u okviru zajedničkog programa Europske unije i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj, EU ProLocal uz podršku Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH realizira program pod nazivom “STARTUP AKADEMIJA”.

STARTUP AKADEMIJA predstavlja edukativno – mentorski program koji ima za cilj da osobama, s dobrim poslovnim idejama, pruži podršku u početnoj fazi njenog razvoja, kroz sedam različitih modula treninga:

Opširnije...

BZK „Preporod“ Žepče : Natječaj na temu „ Moja jedina domovina Bosna i Hercegovina“

Bošnjačka zajednica kulture „ Preporod „ Žepče u povodu velikog državnog praznika, 1.ožujka , Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine, raspisuje natječaj za najbolji literarni rad na temu: „ Moja jedina domovina Bosna i Hercegovina“.

Sudjelovati na natječaju mogu svi učenici, koji žele svojom pisanom riječju širiti ljubav prema Domovini.

Literarni radovi mogu biti proznog i poetskog karaktera.

Opširnije...

Potkategorije

Stranica 1 od 240