Posjeta općinskog načelnika kompaniji „H&H Fruit“ Begov Han

Općinski načelnik Mato Zovko u čijoj pratnji su bili predsjedavajući Općinskog vijeća Žepče Muhamed Jusufović, pomoćnik načelnika za gospodarstvo i financije općine Žepče Namik Malićbegović, direktorica Razvojne agencije Žepče Branka Janko i vijećnik Ćazim Huskić posjetili su suvremenu hladnjaču za zamrzavanje i preradu svih vrsta jagodičastog  i bobičastog voća, kao i bilja i šumskih plodova koja posluje u okviru kompanije HEKO d.o.o.,  a nalazi se u Begovom Hanu. Ispred kompanije „H&H Fruit“ Begov Han sastanku je prisustvovala Fatima Memčić, direktorica Poslovne jedinice kompanije „H&H Fruit“ u Begovom Hanu sa suradnicima.

Opširnije...

Najava: U četvrtak 16. sjednica OV Žepče

Na osnovu člana 57. Poslovnika o radu Općinskog vijeća („Službeni glasnik Općine Žepče, broj: 4/09) sazivam 16. Sjednicu Općinskog vijeća za 26. (četvrtak) 04.2018. godine sa početkom u 10.00 sati, u općinskoj sali Doma kulture sa sljedećim

 

Opširnije...

Poduzeće Cromont d.o.o. potražuje tehničara u pripremi i kontroli proizvodnje

Cromont d.o.o. je poduzeće sa sjedištem na adresi Orahovica 102, Žepče, BiH i bavi se izradom posuda pod pritiskom, izmjenjivača toplote, filtera, rezervoara i drugih proizvoda od nehrđajućih čelika, namijenjenih prvenstveno prehrambenoj i kemijskoj industriji. Poduzeće je izvozno orijentirano, s usmjerenjem na talijansko i njemačko , a s tendencijom širenja na ostale zemlje Europske Unije.

Opširnije...

Javni poziv za javnu raspravu za donošenje odluke o zaštiti vodonosnika kaptažnog objekta vodovoda Lug- Brankovići

Na temelju članka 11.tč.c Pravilnika o načinu utvrđivanja uvjeta za određivanje zona sanitarne zaštite i zaštitnih mjera za izvorišta za javno vodosnabdijevanje stanovništva („Sl.novine FBiH broj 88/12“), Služba za gospodarstvo i financije općine Žepče oglašava i upućuje Javni poziv za javnu raspravu za donošenje odluke o zaštiti vodonosnika kaptažnog objekta vodovoda Lug- Brankovići.

Opširnije...

Potkategorije

Stranica 1 od 262