Danas obilježen završetka radova na sanaciji klizišta Orlovik u općini Žepče

Radovi na sanaciji klizišta Orlovik završeni su u sklopu UNDP-vog projekta “Inicijativa za smanjenja rizika od katastrofa”. Federalno ministarstvo prostornog uređenja i Općina Žepče izdvojili su sredstva u iznosu od 41.399,15 BAM za sanaciju klizišta, a UNDP je vršio stručni nadzor i upravljao projektom.

Opširnije...

Članica KK Viktoria Žepče Leonora Jakić viceprvakinja Balkana okitila se medaljom u katama

Ovoga vikenda u Herceg Novom u Crnoj Gori , u Sportsom centru Igalo održava se 18. Balkansko prvenstvo u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, na kojem sudjeluju i članice Karate kluba Viktoria iz Žepča, Matea Radić,Martina Jakić, Josipa Adžić i Leonora Jakić. Prema objavama na Facebook profilu kluba stižu i prvi dobri rezultati. Ustrajan rad i pripreme za ovo natjecanje urodile su plodom, Leonora Jakić viceprvakinja Balkana u kategoriji kate juniorke za 2017. godinu kao jedina bh. reprezentativka uzela je medalju u katama.

Opširnije...

U Žepču izvedena dokumentarna predstava Sedam

Sinoć je u kino dvorani Doma kulture u Žepču, pod pokroviteljstvom Međureligijskog vijeća u BiH i Švedskog instituta, izvedena predstava Sedam.
Dokumentarna drama “Sedam” govori o sedam istinitih priča žena iz različitih dijelova svijeta i njihovoj borbi za osnovna životna prava, govori o nasilju nad ženama s porukom da diskriminacija i zlostavljanje žena, nemaju temelj ni u jednoj religiji.

Opširnije...

Jak vjetar protekle noći u Žepču nanio štete na pojedinim objektima, dizao je krovove, lomio crjepove, obarao stabla...

Jak vjetar koji je protekle noći poharao prostor općine Žepče skoro sve stanovnike je ostavio bez napajanja električnom energijom. Promet na magistralnoj cesti M17. kao i regionalnim pravcima u više navrata je bio blokiran, prometovalo se otežano i alternativnim pravcima. Vatrogasci su tijekom  protekle noći intervenirali na širem području naše općine i pomagali pri uklanjanju srušenih stabala, krovova, dimnjaka i svih drugih nastalih šteta prouzročenih jakim vjetrom.

Opširnije...

Večeras počinje malonogometni Božićni turnir pod nazivom „Dolazi Božić“

Peti po redu malonogometni Božićni turnir pod nazivom „Dolazi Božić“ počinje danas od 17:30 u dvorani KŠC Don Bosco.

Turnir organizuju KŠC „Don Bosco“ Žepče i Salezijanska zajednica. Ove godine turnir je podijeljen u dvije kategorije, te je tako uvedena kategorija veterana 40+ i broji 18 ekipa, dok kategorija veterana broji 6 ekipa.

Otvaranje turnira je u petak, 08.12.2017. u 17:30, a nakon toga će se utakmice odigravati u sve dane vikenda, pa onda opet pauza do narednog vikenda. Turnir se završava 22.12.2017. godine.

Opširnije...

Otvoren 5 . malonogometni Božićni turnir u Žepču

Sinoć je započela još jedna humanitarna sportska aktivnost u našem gradu. Ravnatelj KŠC-a „Don Bosco“ don Milan Ivančević otvorio je 5 . malonogometni Božićni turnir, a prva večer turnira protekla je očekivano u far play igri i sportskom duhu baš kao što i dolikuje ovom vremenu i mjestu odigravanja turnira.

Opširnije...

Prezentacija rekreativnih sadržaja za umirovljenike

Iz Udruženja penzionera/umirovljenika Žepče dobili smo obavijest o prezentaciji rekreativnih sadržaja za umirovljenike u kojoj se kaže:


"Udruženje penzionera / umirovljenika Žepče u suradnji s poduzećem“Bosnaexspres“ Doboj Jug organizira, po povoljnim cijenama, ljetovanje u Albaniji i atraktivne izlete u zemlji i inozemstvu. Data je mogućnost odgođenog plaćanja na 4 rate. Prezentacija ponuđenih sadržaja organizira se u petak, 15.12.2017. godine s početkom u 17 sati u Gradskoj kavani u Žepču. Molimo zainteresirane da prisustvuju navedenoj prezentaciji. Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju“, poručili su iz Udruženja penzionera/ umirovljenika Žepče.

Potkategorije

Stranica 1 od 218