Ponedjeljak, Prosinac 17, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

U ponedjeljak u Željeznom Polju prezentacija priručnika „Program psihosocijalnog i ekonomskog osnaživanja žena u ruralnim sredinama“

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Udruženje “Medica” Zenica u suradnji s Neformalnom grupom žena iz Balačića, općina Žepče a uz financijsku podršku cfd Švicarska i Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDK, poziva Vas na prezentaciju Priručnika Medice Zenica „Program psihosocijalnog i ekonomskog osnaživanja žena u ruralnim sredinama“.


Prezentacija Priručnika će se održati 04.12.2017. u prostorijama Osnovne škole „Abdulvehab Ilhamija“ u Željeznom Polju, Općina Žepče s početkom u 11:00 sati.

Navedeni Priručnik „Medice“ Zenica nastao je na osnovu znanja, prakse i iskustava „Medice“Zenica tijekom devetnaest godina realizacije ekonomskog i psihosocijalnog osnaživanja žena i djevojaka u Edukativnom centru „Medice“ Zenica i tijekom osam godina realizacije programa prema prilagođenoj metodologiji u ruralnim sredinama Zeničko-dobojskog kantona.

Program ekonomskog i psihosocijalnog osnaživanja „Medice“ Zenica uspješno je završilo ukupno 1240 žena i djevojaka, a u periodu 2011.-2016. godina ukupno 58 žena i djevojaka s područja mjesnih zajednica Begov Han i Balačići - Željezno Polje s područja Općine Žepče su završile navedeni program i podržane su adekvatnom opremom za nastavak aktivnosti ekonomskog osnaživanja.