Srijeda, Lipanj 19, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

U petak 1. lipnja počinje turnir "Sveti Ante Žepče 2018."

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U organizaciji katoličkog školskog Centra Don Bosco Žepče i Žepčkoga dekanata u petak 1. lipnja od 19, 30 sati započinje osmo izdanje turnira u malom nogometu koji se igra u znak sjećanja na poginule branitelje HVO-a. Kao i prethodnih godina ostvareni prihod od turnira namijenjen je u humanitarne svrhe.
Na terenu s umjetnom travom Katoličkog školskog centra Don Bosco ove godine snage će odmjeriti dvanaest ekipa koje su ždrijebom su raspoređene u tri skupine.U skupini A sastaju se : Feniks-Sokol, Ljubna, Profil isolation-Pro 9, Josip Blek Jopa

Skupinu B čine ekipe : Papratnica, HVIDRA, Universidad de Čika, Armani


U skupini C snage će odmjeriti ekipe : Enigma, Lovnica, Šerci, Maxi Ožujsko


Završnica turnira započinje četvrtfinalnim susretima koji se igraju u četvrtak 9. lipnja  od 19:00 sati. Dan poslije u nedjelju 10. lipnja od 20,00 sati dobit ćemo i polufinaliste osmog turnira, a samog pobjednika u ponedjeljak 11. lipnja 2018. Sve započinje revijalnom utakmicom od 19:30, susreti za 3. I 4. mjesto igraju se od 20, 15  a sat kasnije  u 21,15 slijedi susret koji će odrediti pobjednika 8. Humanitarnog veteranskom malonogometnog turnira "Sveti Ante Žepče 2018."


Organizatori turnira osigurali su i nagrade za pobjednike turnira i ekipe koje će zauzeti drugo i treće mjesto kao i za najboljeg igrača, strijelca, vratara, najstarijeg igrača kao i mnogobrojne druge nagrade.