Nedjelja, Veljača 17, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Tradicionalni sajam poljoprivrednih proizvoda – 3. Dani maline i meda Žepče 2018

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U subotu, 14. srpnja s početkom u 10,00 sati na Gradskoj tržnici u Žepču bit će upriličen tradicionalni sajam domaćih poljoprivrednih proizvoda, 3. „Dani maline i meda“Žepče 2018. godine.


Preko 80 izlagača poljoprivrednih obrta, poduzeća, zadruga i udruga/udruženja poljoprivrednika iz Sarajeva, Banjaluke,Vareša, Maglaja, Špionice-Srebrenika, Zavidovića, Zenice, Breze, Tuzle, Brčkog, Lukavca, Novi Travnik,Kozarska Dubica,Gračanica, Laktaši, Prnjavora, Koraja, Lukavice, Teslića, Visokog, Donji Vakuf, Doboj Jug i domaćina Žepče izložit će svoje proizvode i prikazati bogatu ponudu koja je karakteristična za bosansko-hercegovačku trpezu.

U ponudi:


Egzotično voće i povrće, prerađevine od voća i povrća, mliječni proizvodi, magareće mlijeko, domaći kravlji i kozji sirevi, domaća tjestenina i sve vrste domaćeg brašna, pčelarski proizvodi, biljni preparati,cvijeće i ukrasno bilje, proizvodi prirodne kozmetike, čajevi, organski ljekoviti proizvodi, frigo sadnice jagode, tradicijske rukotvorine, proizvodi zanatske obrtničke bh. tradicije,

Na 3. Danima maline i meda Žepče 2018. Godine očekuju vas brojna iznenađenja, degustacije prerađevina od voća , sokovi, slastice, brojne nagrade i poklon iznenađenja. Očekuje vas bogat i zanimljiv kulturni program.

"Pokažimo bh proizvođačima da cijenimo njihov trud i vrijedni rad. Vidimo se 14.07.2018.", poručili su iz Razvojne agencije Žepče.