Nedjelja, Veljača 17, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

U općini Žepče u petak 6.srpnja gostuje Zabranjeno Pušenje

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Organizator J.U. Dom kulture Žepče uz podršku Općine Žepče odlučili su da je koncert kultnog rock banda Zabranjeno pušenje idealna završnica ovogodišnjeg „Žepačkog ljeta“ te će sve ljubitelje pravog rock zvuka počastiti koncertom spomenutog banda u petak,  06.07.2018.godine od 20:00 h na poligonu Osnovne škole u Žepču u sklopu manifestacije 18. Međunarodni rock festival Žepče.


Zabranjeno pušenje, će se ovom prilikom vratiti više od 30 godina unazad i publiku razveseliti vječnim hitovima "Zenica Blues“, "Jugo 45".. a svi ćemo se zajedno prisjetiti "Fikrete", "Lijepe Alme“, "Pišonje i Žuge" i svih ostalih aktualnih hitova.


Manifestacija „Međunarodni rock festival „ Općinu Žepče svake godine barem na jedan dan pretvori u pravu oazu rocka, vrhunske svirke i odlične atmosfere s preko 3.000 posjetitelja iz cijele Bosne i Hercegovine. Do sada su svoje spektakularne nastupe imale grupe S.A.R.S, Van Gogh, Opća Opasnost i drugi. Kao predgrupe na koncertu će nastupiti bandovi The Left Overs iz Žepča i Lazy band iz Zavidovića.


Pored garantirano dobre atmosfere organizator je ove godine cijelom koncertu dao i dodatni humanitarni karakter te će na sam dan koncerta svi posjetitelji biti u mogućnosti svojim novčanim donacijama pomoći u liječenju malene djevojčice Nike Zrno koja je tragično nastradala u prometnoj nezgodi.


Ulaznice za ovogodišnji koncert Zabranjenog pušenja već su u prodaji po simboličnoj cijeni od 5 KM, a na dan koncerta cijena je 7 KM. Ulaznice se mogu kupiti u tajništvu Doma kulture svaki radni dan od 7:30 h do 15:30 h, te u caffe-barovima: Mrki u Žepču, Boulevard u Maglaju i Seco u Zavidovićima.

Medijski pokrovitelji Radio Žepče, Radiopostaja Žepče i Žepče.ba.


"Mi znamo koliko će ovo biti dobra noć, a vi dođite da se uvjerite sami.
Vidimo se 06.07.2018. od 20:00 na poligonu Osnovne škole Žepče.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta i najave kiše koncert se seli u natkriveni prostor gradske tržnice", poručili su organizatori.


Sve dodatne informacije vezane za koncert možete dobiti na broj : 032/880-462