Subota, Srpanj 20, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Stručni skup u Žepču posvećen održivoj poljoprivredi i ruralnom razvoju

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Razvojna agencija Žepče uz pokroviteljstvo Općine Žepče, pozivaju Vas na stručni skup pod nazivom „Znanje i inovacije za konkurentnost i održivost BH poljoprivrede“ koji će se održati 13.07.2018. godine u Žepču u sklopu 3. sajma „Dani maline i meda“ Žepče 2018.

 

Pridružite se regionalnim stručnjacima iz BiH, Srbije i Hrvatske, predstavnicima zadruga i udruženja poljoprivrednika, nadležnih institucija i organizacija, i upoznajte s ključnim informacijama oko korištenja EU fondova za poljoprivredu i ruralni razvoj i primjerima uspješnih projekata i dobrih praksi  iz Srbije i Hrvatske.

 

NAGLASCI SKUPA:

 

    korištenje EU fondova u Srbiji i Hrvatskoj – Akreditovana regionalna razvojna agencija Zlatibor i Ured za međunarodnu suradnju TINTL Općina Tovarnik, Tompojevci, Lovas, Stari Jankovci i grad Ilok.

    ekonomski značaj organske proizvodnje u ruralnom području, Organska proizvodnja „HERCEG“

    primjeri uspješne inovacije u području pčelarstva, Ivan Miličević, Posušje

    Razvojna agencija Zapadnohercegovačke županije HERAG i Poljoprivredna zadruga „Plodovi zemlje“ Ljubuški – projekat „Ljubuški rani

 

Sudjelovanje na stručnom skupu je bez naknade uz obveznu registraciju na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na +387 32 880 273 (Razvojna agencija Žepče).

 

Rok za prijavu 10.07.2018

 

Broj mjesta je ograničen.

 

Radujemo se vašem dolasku!

 

Prijavni obrazac