Četvrtak, Lipanj 20, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

U nedjelju Klub spasilaca GSS Žepče obilježiti će prvu godinu rada i postojanja

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Klub spasilaca GSS Žepče u nedjelju će obilježiti svoj prvi rođendan od osnutka kluba, kao i rada i djelovanja na prostoru općine Žepče, a kao član Saveza GSS u BiH i na širem području Bosne i Hercegovine.


Obilježavanje prve godišnje počet će Skupštinom kluba u nedjelju 24. Ožujka s početkom u 12,00 sati koja će se održati u prostorijama planinarskog doma na Matinskom Visu.

„Iako vrlo mlad klub u okviru svojih aktivnosti u protekloj godini imali smo 15 potraga, 40 pripravnosti, 6 pronađenih osoba, ono što je najvažnije 3 spašena ljudska života.
Mi smo našim sugrađanima na raspolaganju 365 dana u godini i to 24 sata dnevno. U svakom trenutku smo spremni pomoći i reagirati zajedno s našim prijateljima iz drugih klubova spasilaca“, ističu iz GSS Žepče.


U GSS- u Žepče rade na stalnoj edukaciji članova sve u cilju što bolje spremnosti kako pravovremeno i spremno reagirati u svim situacijama i odgovoriti svim zadatcima.


Pripadnici GSS i članovi Kajak kanu kluba 550 Žepče i danas čamcima pretražuju obale rijeke Bosne tragajući osmi dan za nestalim Vinkom Vilićem 1959. iz Zavidovića.
Pretražuje se korito rijeke Bosne od Zavidovića nizvodno.