Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Počeo upis u srednje škole na području općine Žepče

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Prvi termini upisa u srednje škole za četverogodišnja zvanja počeli su u ponedjeljak, 17.06.2019. i trajat će do ponedjeljka, do 24.06.2019. godine.
Prvi termin upisa za trogodišnja zanimanja također je započeo u ponedjeljak i trajat će do petka, 28. Lipnja 2019. godine.

Podsjećamo, prilikom upisa u prvi razred srednje škole kandidat je dužan dostaviti sljedeću dokumentaciju:

Zahtjev za upis (poseban formular)

Izvod iz Matične knjige rođenih

Originalnu svjedodžbu o završenoj osnovnoj školi

Originalno uvjerenje o uspjehu u V, VI, VII, VIII i IX razredu

Druga dokumentacija relevantna za utvrđivanja bodova u skladu s kriterijima

Za sve one koji se ne upišu u lipanjskom upisnom roku i ako se ne upiše planirani broj učenika, bit će proveden drugi upisni rok od 19.08.2019. do 26.08.2019. godine.

Učenici završnih devetih razreda za školsku 2019./2020. godinu, u žepačkim školama imat će priliku upisati sljedeća zvanja i zanimanja:

KŠC „Don Bosco“ Žepče upisuje dva odjela opće gimnazije, te u Tehničko-obrtničkoj školi upisuje po jedan odjel tehničara za mehatroniku, poljoprivredni tehničar, elektroinstalater/elektromehaničar te zavarivač/instalater centralnog grijanja i klimatizacije.

SMŠ „Žepče“ po BNPiP upisuje jedan odjel opće gimnazije, i po jedan odjel medicinskih tehničara, tehničara cestovnog prometa, ekonomski tehničar EU VET, automehaničar, konfekcionar tekstila i vozač motornih vozila.

Po HNPiP u SMŠ Žepče na raspolaganju su po jedan odjel web dizajnera, šumskih tehničara, medicinskih tehničara,tehničara cestovnog prometa, automehaničara i konobara/kuhara EU VET.
G

lazbena škola „Katarina Kosača Kotromanić Žepče“ prima dva odjela za zvanja glazbenik gitarist,klavirist, violinist, flautist, pjevač, teoretičar, harmonikaš, trubač, udaraljkaš i klarinetist.