Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Najava: Javna rasprava o dokumentu Plan upravljanja okolišem za podprojektna područja Lupoglav i Bistrica polje u općini Žepče

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva - Jedinica za implementaciju projekata iz oblasti šumarstva i poljoprivrede, poziva vas na Javnu raspravu o dokumentu PLAN UPRAVLJANJA OKOLIŠEM ZA PODPROJEKTNA PODRUČJA LUPOGLAV I BISTRICA POLJE U OPĆINI ŽEPČE, koji je pripremljen u okviru projekta Razvoj sistema navodnjavanja u Bosni i Hercegovini (IDP).


Javna rasprava će se održati 12.07.2019. godine (petak) u zgradi Općine Žepče (sala Općinskog vijeća) s početkom u 9:30.

Nacrt Plana upravljanja okolišem je javno dostupan u elektronskoj verziji na web stranici Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva http://www.fmpvs.gov.ba kao i na web stranici PIU Šumarstva i poljoprivrede http://portal.piusum.ba.


Primjedbe, mišljenja i prijedloge o navedenom dokumentu možete dostaviti i pismenim putem najkasnije do 11.07.2019. na sljedeću adresu:

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva

Jedinica za implementaciju projekata šumarstva i poljoprivrede

Projekt razvoja sistema navodnjavanja u Bosni i Hercegovini

Ul. Trampina 4/1
71000 Sarajevo

Tel: 033/213 098, fax: 033213 099, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.