Bisnode Klub Visokih peta će se u četvrtak, 15. listopada 2020.  družiti s poslovnim ženama Žepča i regije, u okviru 7. Gospodarskog foruma Općine Žepče, međunarodnog poslovnog događaja čiji je cilj povezati privatni i javni sektor, promovirati poduzetništvo i aktualizirati teme značajne za privatni sektor. Gospodarski forum je ove godine posvećen ženama i njihovim   uspjesima   u   svijetu   poduzetništva.


Susret je inspiriran činjenicama da je ove godine Općina Žepče usvojila novi Gender akcioni plan za period 2020. - 2024. koji predviđa set mjera i intervencija u oblasti ravnopravnosti spolova, te da će se u sklopu Dana općine Žepče, u okviru kojih se
održava i Gospodarski forum, govoriti o uspješnim ženama i njihovim biznisima, s namjerom da se inspiriju žene koje imaju potencijal ali nemaju hrabrosti da zakorače u svijet poduzetništva.

Osim lijepih priča poduzetnica i nezaobilaznog Bisnode Speed Networkinga - brzog, vođenog umrežavanja - u sklopu ovog eventa održat će se i okrugli stol na temu Utjecaj pandemije na ženski biznis u BiH, kao i prodajni bazar - izložbeni prostor za prekrasne rukotvorine talentiranih poduzetnica. Naravno, sve aktivnosti biće provedene uz poštivanje propisanih mjera opreza koje nalaže epidemiološka situacija.

Organizator Kluba u Žepču je Razvojna agencija Žepče (RAŽ), u suradnji s Bisnode BH, Udruženjem poslovnih žena BiH i obrtom “Kaja” iz Žepča. „Iako ovogodišnji Gospodarski forum održavamo u manjem obimu, pridržavajući se svih epidemioloških  mjera,  sigurni  smo  da  će  poruke  koje  budu  proizašle  iz ovog događaja,  biti  dostavljene  donosiocima  odluka  ali  ženama  kojima  će  biti  ove informacije niti značajne za početak ili dalji razvoj poslovanja“ izjavila je direktorica Razvojne agencije Žepče, Branka Janko.

Na okruglom stolu na temu Utjecaj pandemije na ženski biznis u BiH sudjelovat će prof. Vahida Bijedić, psiholog, Aida Zubčević, magistrica farmacije, poduzetnica i predsjednica Udruženja poslovnih žena u BiH, Sanja Hajdukov, poduzetnica, inženjer rudarstva i kolumnistica, Žana Alpeza, poduzetnica i kolumnistica te Enesa Bukvić, vlasnica kompanije “Ena-Tex” iz Zavidovića. Razgovarat ćemo o problemima poslovnih žena, posebno poduzetnica, o problemima poslovanja u krizno vrijeme, i naravno, pokušati zajednički način za prevazilaženje ovih situacija.

Na žepačkom Klubu Visokih peta predstavit će se Empress d.o.o Zenica, kompanija s brendom opreme za vrt Queen of Garden; prirodna kozmetika Goga iz Žepča; “Kaja” Žepče - obrt za profesionalno čišćenje; Agencija Success Sarajevo; Avon BH, kompanija M:Tel i Alisa Teletović, akademska umjetnica. Sudionice Kluba će uveseliti MB Impex s brendovima svojih simpatičnih bakica Baba Višnja, Mila i Riba, a imat će priliku uživati u dobroj kapljici vinarije “Povratak” iz Žepča.
Više    o    eventu    i    sudionicama,    možete    vidjeti    (i    prijaviti    se    za    dolazak)    na    linku:

https://www.bisnode.ba/znanja/dogadaji/bisnode-klub-visokih-peta/klub-visokih-peta-u-zepcu/