Ponedjeljak, Veljača 26, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Danas je 10. rođendan Radio Žepča

Radio Žepče –jedna od najslušanijih lokalnih radio stanica u našem okruženju , danas ponosno slavi svoj 10. rođendan.
Emitiranje je počelo 10.listopada 2007. godine riječima“Poštovani slušatelji, pratite eksperimentalni program Radio Žepča „ .


Ozbiljno, studiozno, odgovorno i iskreno s velikom ljubavlju krenulo se s radom od prvog dana emitiranja našega programa i utemeljenja Radio Žepča.
Potvrda da smo na dobrom putu uskoro je stizala od naših slušatelja koji su tada ali i danas jedino mjerilo našega rada i uspjeha.


Ustrajnim radom naš rad su prepoznali slušatelji nama susjednih općina, koji nam se svakodnevno javljaju s idejama, informacijama i aktualnostima iz njihovih sredina, sa željom da iste plasiramo u programu Radio Žepča. Ništa manje nismo ponosni i na suradnju s višim instancama vlasti, s posebnim akcentom na kanton, a svakako ističemo širu regionalnu suradnju na nivou cijele BiH, posebice kada je u pitanju kulturna suradnja i promocija dječjeg stvaralaštva.
Naši prioriteti i fokus rada tijekom proteklih godina su posvećenost aktualnim pitanjima, prije svega na nivou lokalne zajednice.


Koliko je bitno brzo, efikasno točno i pravovremeno informirati naše slušatelje pokazalo se tijekom kriznih situacija, za vrijeme proteklih nemilih događaja, prirodne nesreće, koji su pogodili prostor općine Žepče. Za vrijeme poplava i klizišta bili smo danonoćno na terenu i u programu izvještavajući i pomažući ljudima u potrebi. Radio Žepče se slušao u svakom domu jer smo brzo i točno prenosili stvarno stanje s terena.


Sve dosadašnje lokalne i opće izbore u BIH uradili smo i ispratili bez ijednog propusta, od same kampanje, predstavljanja do izborne noći.


U proteklih deset godina svakoga dana nastojali smo ostvariti sve interese naših slušatelja vezane za teme iz oblasti gospodarstva, politike, kulture I obrazovanja, i kroz sve ove segmente ukazivati na problem i pojave u našem društvu, te o istim otvoreno i transparentno  govoriti. Nastojali smo podupirati rad i razvoj nevladinog sektora, kao i sportskih kolektiva, kulturno-umjetničkih društava, obrazovnih, zdravstvenih, socijalnih i vjerskih  ustanova, fokus naših djelovanja su naši najmlađi sugrađani te rad s mladima.


Mnoge važne i velike ideje upravo su potekle iz kolektiva Radio Žepča. Iznijeli smo mnoge velike projekte koji su plod rada i nesebičnog zalaganja djelatnika Radio Žepča, za koji smo dobili brojna priznanja, zahvalnice i nagrade koje nas vesele, ali ujedno predstavljaju i obvezu da i u narednom period ustrajemo i ostanemo posvećeni radu.
Naš program je 100% vlastita produkcija i realizirala ga osoblje s višegodišnjim iskustvom.


Uposlenicima je jedina I najvrjednija nagrada iskreni sud naših slušatelja koji će dalje biti jedini mjerodavni u ocjeni našega rada. Broj slušatelja Radio Žepča, kao I broj čitatelja portala www.radiozepce.com raste iz dana u dan, što također govori koliko smo važni i kako svojim radom dijelimo svakodnevicu.
Rođendani i obljetnice su svakako prigoda da još jedan puta damo obećanje našim slušateljima da ćemo u godinama pred nama, poštovati i etničke, kulturne i vjerske principe građana općine Žepče.


Zbog njih i njihovog nesebičnog zalaganja, ozbiljnosti i profesionalnosti, program Radio Žepča je prisutan u svakom domu 24 sata, kojeg realizira vrijedna ekipa koju čine novinarke Dragana Kujadin, Dijana Smajlović, Marjana Matijević, pripravnica Ana Tadić te tonski realizator i glazbeni urednici Miro Bulajić i Semin Smajlović.

Nakon deset godina provedenih zajedno, s pravom možemo kazati da smo uspjeli u našoj namjeri, približiti se svakom našem slušatelju i postati mediji broj jedan, kada je u pitanju brzo i efikasno informiranje o svim važnijim događajima s prostora naše općine i susjednih općina, ali i šire.

Naš imperativ koji želimo opravdati i moto za svaki dan


„Uvijek prvi u eteru!“
  Vaš Radio Žepče