Ponedjeljak, Veljača 26, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Mališani vrtića „Don Ivica Čondrić“ posjetili Radio Žepče

Dječji vrtić „Don Ivica Čondrić“ Žepče u sklopu ovogodišnjeg „Dječjeg tjedna“ provodi niz aktivnosti, a jedna od redovitih jeste i posjeta Radio Žepču.
Danas su s svojim tetama posjetili JU „Dom kulture“ Žepče, Radio Žepče i JU „Opća biblioteka“ Žepče.Posjeta Radio Žepču obilježila je vesela i razdragana atmosfera uz pjesmu i mnogobrojna pitanja naših najmlađih posjetitelja. Mališanima su posebice bile zanimljive prostorije za snimanje, gdje su se upoznali s načinom emitiranja programa i  opremom. U redakciji i studiju , razgovarali su s novinarkama i toncima, a na kraju posjete su svoje domaćine počastili i pjesmom.


Prije posjete Radio Žepču posjetili su knjižnicu gdje su se upoznali s kutkom za djecu i literaturom namijenjenoj upravo njihovom uzrastu.


Dječji tjedan u vrtiću „Don Ivica Čondrić“ Žepče obilježili su brojnim aktivnostima i posjetama a jedna novina ovogodišnjeg obilježavanja Dječjeg tjedna u Žepču bila je i vožnja vlakom na relaciji Žepče- Maglaj Žepče u kojoj su mališani posebice uživali.