Utorak, Ožujak 26, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Otvorena izložba štićenika Dnevnog centra za djecu i odrasle s posebnim potrebama u Žepču, pod nazivom „Naš čarobni svijet“

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

„Izložba je prodajnog karaktera, a sav prihod od prodanih rukotvorina ide Dnevnom centru, što će im koristiti za kupnju novih materijala potrebnih u njihovom svakodnevnom radu“, dodao je Ilić.

Voditeljica Dnevnog centra za djecu i odrasle s posebnim potrebama, Eldina Huselja, izrazila je zahvalnost što je štićenicima centra pružena mogućnost da pokažu svoje radove na jednoj ovakvoj manifestaciji kakva je „Žepačko ljeto“.

„Ovo je naša vizija umjetnosti i sve je rađeno sa puno ljubavi i dosta napora. Jeste da je izložba prodajnog karaktera i da će nam ta sredstva dobro doći za nabavku repromaterijala, ali ono što nam je bitnije jeste prihvaćanje ovog društva i zajednice, te ujedno i prilika da se vidi koliko i šta su sposobni kreirati. Moram i da kažem da smo od strane Općine Žepče sve ovo vrijeme, pa čak i u periodu kada nismo bili ovdje locirani, imali punu podršku, prihvaćanje i ljubav i to je ono na čemu smo mi zahvalni Općini kao i njenim pojedincima“, istakla je Huselja.

Općinski načelnik Mato Zovko potvrdio je da će Općina i dalje raditi na tome da Dnevni centar nastavi sa radom, te će njihov rad pomagati i u budućnosti, a i prezentovati njihove mogućnosti i vještine na svim manifestacijama na kojima se ukaže prilika za to.

„Mi ćemo i dalje biti tu za vas i nemojte se nikada ustručavati da pitate i tražite podršku Općine za sve vaše buduće aktivnosti, jer ono što vi radite da biste pomogli ovoj djeci i ovoj populaciji je neprocjenjivo i humano, a mi prepoznajemo taj vaš trud i zalaganje“, dodao je u svom obraćanju načelnik Zovko.

Izložba će biti otvorena  u narednih 7 dana, u vremenu od 11 do 13 sati za sve posjetitelje koji žele vidjeti i kupiti neku od umjetnina izrađenih od strane štićenika Dnevnog centra.

D.S