Utorak, Ožujak 26, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

U okviru Žepačkog ljeta 2018. u Žepču održana manifestacija pod nazivom Žepče djeci

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 


Da se trud naših malih i velikih šampiona isplati pobrinuli su se naši sponzori Podravka BiH, Violeta Baby Care i Lactalis koji su za sve sudionike i posjetitelje osigurali vrijedne nagrade i  mnogo slatkiša,  vjerujemo da se nitko nije vratio kući praznih rukica.

Roditelji, starija braća i sestre te mnogobrojni sugrađani došli su u velikom broju kako bi podržali  sedamnaest sudionika  koji su se natjecali u dobro poznatim kategorijama, puzanja i trčanja.

Bake i deke zasigurno su prednjačili u kreativnosti i izboru predmeta koje su koristili da privuku pozornost svojih natjecatelja. Tako smo u ciljnoj ravnini imali prigodu vidjeti daljinske upravljače, ključeve, omiljene igračke koji su poslužili kao motivacija do prolaska kroz cilj.

U puzanju su se natjecale bebe u dobi od 10 do 12 mjeseci dok je kategorija trčanje/hodanje bila rezervirana za bebe do 18  mjeseci. Kako su svi natjecatelji pokazali iznimno zanimanje i veliki trud , Violeta Baby Care je sve natjecatelje nagradila vrijednim poklonima.


Sportska natjecanja okupila su veliki broj sudionika koji su se trudili što više pogodaka pospremiti u mrežu a za taj trud nagrađeni su slatkišima na veliku radost svih sudionika. Kreativci su svoje umijeće imali prigodu izraziti kroz crteže i boje a sa svojim radovima stali su i pred naš objektiv .


Velikim pljeskom dočekana je i naša Vila Josipa koja je za ovu prigodu stigla upravo iz svijeta bajki koje je mališanima čitala naša draga Anesa Džinić.


Zabavno druženje ispred Doma kulture u nedjelju je završilo igrom Dan i noć koja je pokazala da su naši najmlađi sugrađani veliki igrači i pravi znalci, a za njihovo strpljenje i dobro slušanje Lactalis BH d.o.o najboljih pet je nagradio vrijednim nagradama, a svi sudionici su dobili slatkiše i grickalice.

Organizatori zahvaljuju svima koji su pomogli ovu aktivnost koja će do godine svakako postati sastavni dio Žepačkog ljeta i nastaviti uveseljavati najmlađe Žepčanke i Žepčake, mame, tate , bake i deke i sve naše sugrađane.

Cjelokupna manifestacija Žepačko ljeto 2018. godine je humanitarnog karaktera i na svim događajima prikupljaju se sredstva za liječenje naše hrabre sugrađanke Nike Zrno.

 Preslatke slikice s manifestacije potražite na stranici i Facebook profilu Radio Žepča.