Ponedjeljak, Lipanj 17, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Sutra svečano otvaranje obnovljene zgrade SMŠ Žepče

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U povodu svečanog obilježavanja 14. Oktobra, Dana Općine Žepče i 560. godišnjice prvog pisanog spomena Žepča, u našem gradu organizuju se brojni događaji i manifestacije kojima će se upotpuniti ovaj bitan datum.

Tim povodom, u utorak 09.10.2018. u 13:30 bit će upriličeno otvaranje obnovljene zgrade SMŠ Žepče. Koji dio je obnovljen i za koje namjene će se koristiti, za Radio Žepče govorio je Ivica Penić, pomoćnik direktora SMŠ Žepče:

„Drvena baraka neposredno uz SMŠ Žepče služila je za praktičnu nastavu, ali obzirom da nije bila uvjetna za takvu vrstu nastave, bila je privremenog karaktera. Kroz općinski projekat odobrena su nam sredstva koja smo uložili u obnovu te barake, tako da sada ima novu fasadu, stolariju i podove. Sada ponovo imamo uvjete za obavljanje praktične nastave, a također i nadograđene su i dvije radionice uz samu školu, također za praktičnu nastavu. Na gornjem spratu će biti tekstilna radionica, na donjem metalna struka i ove dislocirane radionice iz Golubinje premjestit će se u taj objekat stoga učenici i nastavnici praktične nastave neće morati više putovati niti raditi uz magistralnu cestu, nego će djelovati u sastavnom centralne škole“, kazao je Penić.

D.S