Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Općini Žepče potvrđen standard ISO 9001:2015

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

25.10.2019.godine, audit tim certifikacijske kuće DNV-GL izvršio je u organima uprave Općine Žepče provjeru / audit sustava upravljanja kvalitetom.

Audit tim je posjetio sve općinske službe, te nakon provjere i ocjene funkcioniranja sustava kvaliteta u općinskim organima uprave, svoju posjetu su zaključili sastankom u uredu općinskog načelnika. Sastanku su uz općinskog načelnika Matu Zovku nazočili predstavnici Tima za kvalitet Općine Žepče, pomoćnik općinskog načelnika Namik Malićbegović i viši stručni suradnik Mustafa Dervišević i ispred certifikacijske kuće DNV-GL Suzana Operman.

Općinski načelnik je istaknuo kako su svi uposlenici, svjesni ograničenog prostora u kojima su smještene naše službe i uposlenici naše općine, ali unatoč ograničenim uvjetima predočene analize su pokazale iznad očekivane rezultate.

Cilj audita je bio provjeriti koliko Općina Žepče posluje u skladu sa zahtjevima standarda ISO 9001:2015. Provjerom je utvrđeno da Općina Žepče efektivno primjenjuje planirani sustav upravljanja, da je sustav upravljanja sposoban ostvariti ciljeve i politiku organizacije, te da je u skladu sa zahtjevima standarda.

Uspješan audit sustava kvaliteta je još jedno priznanje i potvrda da su rukovodstvo i uposlenici općinske administracije nedvojbeno opredijeljeni za stalna poboljšanja i napredovanja, uređenje svojih procesa, ali istovremeno i obaveza da se nastavi putem kontinuiranog poboljšanja kvalitete pružanja usluga građanima.