Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Foto: Obilježena obljetnice utemeljenja 111. xp brigade HVO Žepče

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Povodom 28. obljetnice utemeljenja 111xp . brigade HVO-a i 29. Obljetnice organiziranog otpora Hrvata Žepačkog kraja u domovinskom ratu, skromno ali dostojanstveno, predstavnici braniteljski udruga u suradnji s predstavnicima općinske i županijske vlasti obilježili su ovaj značajan datum za Hrvate ovoga kraja .


Na Središnjem spomen obilježju u Žepču, vijence su položili i odali počast poginulim braniteljima, predstavnici braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata zajedno za članovima zapovjedništva 111xp brigade Žepče, predstavnici Općine Žepče, predstavnici županijske vlasti ZE-DO predvođeni s predsjednikom Ivom Tadićem i predstavnici Oružanih snaga BiH predvođenih sa zapovjednikom topničke bojne vojarne Josip Karimović Grabo, pukovnikom Matom Jakićem.


Opijelo za sve poginule branitelje u domovinskom ratu na Središnjem spomen obilježju zajedno sa svim prisutnim izmolio je dekan Predrag Stojčević.


"S ovoga mjesta spomena ali i ponosa, svi prisutni, zajedničkom fotografijom uputili su čestitku pripadnicima brigade i svim žepačkim domoljubima , povodom 28. obljetnice utemeljenja 111xp . brigade HVO-a i 29. Obljetnice organiziranog otpora Hrvata Žepačkog kraja u domovinskom ratu", istaknuli su u priopćenju ispred Udruge nositelja ratnih odličja HVO ZDŽ.