Srijeda, Travanj 25, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

„Turnir MZ 2017“: U polufinale plasirale su se Ljubna, Begov Han, Selište i Željezno Polje

Sinoćnjim utakmicama završena četvrtfinalna natjecanja. Pobjede i prolaz u polufinale „Turnira MZ 2017“ osigura se ekipe Ljubne, Begov Han, Selišta i Željeznog Polja.

 

U prvom susretu snage su odmjerile ekipe Papratnice i Ljubne, pobjedu od  0:2 slavila je ekipa Ljubne, pogodcima Kristijana i Marka Jukića.

Begov Han u drugom susretu večeri s uvjerljivih 7:1 savladao ekipu Bistrice.  Već u prvoj minuti poražena ekipa Bistrice povela je pogotkom Daria Sliškovića. Potom su momci Begov Hana najavili visoku pobjedu, protivničku mrežu zatresli su do kraja susreta sedam puta. U listu strijelaca upisali su se Kenan Grahić, Alija Bajrić i Abdulah Grahić dva puta, Kerim Kamerić i Ajdin Bajrić s jednim pogotkom .

 Vratar ekipe Begov Han Edis Merdžanić proglašen je igračem susreta.

Nakon izjednačenog rezultata od 1:1, pobjednika duela Selište- Čusto Brdo  odlučilo je izvođenje penala, pri čemu je uspješnija bila ekipa Selišta upisavši pobjedu od 3:2.

Strijelci za pobjedničku ekipu su Mario Andrić, u devetnaestoj minuti,  a precizni s bijele točke bili su Mario Andrić i Ivan Lončar.

Ekipa iz Željeznog Polja bila je bolja od ekipe iz Gorne Ozimice, susret je završen rezultatom 2:0. U polufinale ekipu iz Željeznog Polja odveli su Hasan Mandžuka i Armin Tutnjić, koji je proglašen i igračem susreta.

Polufinalne utakmice se igraju u četvrtak 10.8.2017.:

 

20:00h Ljubna - Selište

21:00h Begov Han - Željezno Polje