Utorak, Srpanj 17, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

„Turnir MZ 2017“: Večeras finale, ekipe Ljubne i Željeznog Polja odlučuju o pobjedniku

Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče ulazi u svoju završnicu. Sinoć su na poligonu u Žepču odigrani polufinalni susreti , pobjednika ovogodišnjeg turnira odlučuje duel ekipa Ljubne  i Željeznog Polja.

U prvom susretu ekipa Ljubne s visokih 8:1 nadigrala ekipu Selišta. Momci iz Ljubne su najavili već u desetoj minuti da žele igrati u finalu. Zgoditke su postigli, po jedan, Matej Jukić, Damir Stanković-OG, Mario Andrići Marijan Galić  dok su se u listu strijelaca dva puta upisali, Filip Galić i Kristijan Jukić, i svoju ekipu odveli do finala i borbe za pobjednika turnira.  

Gol za ekipu Selišta postigao je Tomislav Barbarić. Igrač ovog susreta bio je Kristijan Jukić.

U regularnom dijelu utakmice ekipe Begovog Hana i Željeznog Polja odigrale su neriješeno, 3:3. Nakon izvođenja penala ekipa Željeznog Polja slavila je sa 8:7.

U regularnom dijelu susreta pogotke za ekipu Begov Han postigli su Ajdin Bajrić, Benjamin Bečić i Abdulah Grahić, Strijelci u izveđenju penala Alija Bajrić, Kenan Grahić, Kerim Kamerić i Ajdin Bajrić.

Za pobjedničku ekipu u golove su postigli Nasir Hodžić, Bekir Okanović i Ermin Zvekić, u regularnom dijelu utakmice.  Uspješni s bijele točke u izvođenju penala bili su Armin Tutnjić, Hasan Mandžuka, Ermin Zvekić, Eldin Mujić i Ibrahim Aganović, koji su svoju ekipu odveli do finala. Igrač utakmice Emir Čolić.

 

Večerašnji susreti donijet će nam pobjednika turnira . Finalne utakmice počinju u 20,00 sati a sastaju se ekipe Selišta – Begovog  Hana i ovaj susret nam donosi pobjednika kojem će pripasti treće mjesto.

U velikom finalu sastaju se ekipe Ljubne i  Željeznog Polja i ova nam utakmica donosi pobjednika i drugoplasiranu ekipu turnira. Utakmica za prvo mjesto igra se u 21,00 sat.

 

Finalna večer je danas (petak) sa slijedećim rasporedom:

 

20:00h Selište - Begov Han  (utakmica za treće mjesto)

 

21:00h Ljubna - Željezno Polje ( utakmica za prvo mjesto )