Ponedjeljak, Veljača 26, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Pobjednički pehar zasluženo u rukama ekipe Željeznog Polja

Nakon nogometnih uzbuđenja i uručenja pobjedničkog pehara, nagrada i priznanja pred mikrofone su stali laureati i organizatori  ovogodišnjeg turnira i sa slušateljima Radio Žepča podijelili radosne trenutke pobjede.

Kapetan Željeznog Polja, Ibrahim Aganović,  kazao  je da je njegova ekipa  zasluženo osvojila prvo mjesto, te da će ovu pobjedu proslaviti kako dolikuje pobjednicima.“Nakon svih odigranih    utakmica i puta do finala  koji nije nimalo bio lak, to smo i zaslužili“, kazao je Aganović.

Izbornik  pobjedničkog tima, Željeznog Polja, Damir Delić zahvalio se svim ekipama na far play igri te je  kazao da turnir MZ iz godine u godinu dobiva na kvaliteti, te smatra da je ovogodišnji, sedmi,organiziran  na najvišem nivou do sada, što je za svaku pohvalu.

Pobjednički pehar i zaslužene nagrade ekipi Željeznog Polja uručio je načelnik Mato Zovko koji je čestitao  pobjednicima  kao i svim ostalim ekipama na far play igri te je izrazio zadovoljstvo što je i ovogodišnji turnir bio iznimno posjećen u velikom broju i prošao  bez ikakvih incidenata.

Titula najboljeg  strijelca turnira 2017.  pripala je Kristijanu Jukiću iz ekipe Ljubne koji je dvanaest puta loptu pospremio u protivničku mrežu. Njegova ekipa nije uspjela nadigrati ekipu Željeznog Polja u finalnom susretu,  ovom prilikom je izrazio žaljenje zbog poraza, ali je iskrene čestitke uputio boljoj ekipi Željeznog Polja.

Vlado Lučić predsjednik Sportskog saveza općine Žepče,  je  za Radio Žepče prokomentirao  sportska dešavanja, izrazivši zdovoljstvo  dobrom suradnjom svih koji su sudjelovali u organizaciji  turnira koji je protekao  bez poteškoća. „ Tijekom trajanja turnira a posebice večeras stižu čestitke za organizaciju sa svih strana  i to nam u Savezu puno znači. Narednih dana uradit ćemo detaljnu analizu svega. U ovom trenutku želim čestitati  svima na sudjelovanju i organizaciji, pobjednicima čestitke na ostvarenim rezultatima“, kazo je između ostalog  Lučić.

Veliki broj posjetitelja finale sedmog turnira u Žepču pamtiće po jednom, nesvakidašnjem,  filmski, romantičnom gestu. Armin Tutnjić igrač ekipe  iz Željeznog Polja,  pred prepunim tribinama zaprosio je  svoju djevojku Selmu Hasanbašić i tako najavio veliko slavlje za sve mještane ove mjesne zajednice.

Pobjednicima čestitamo na ostvarenim rezultatima a zaručnicima želimo svaku sreću u budućem zajedničkom životu.

Dobra suradnja Sportskog saveza i Radio Žepča ostvarena je i ove  godine, Saša Grozdić, povjerenik natjecanja, za slušatelje je redovito komentirao odigrane susrete.

 

Šire izviješće i izjave  s završne večeri  7. Malonogometnog turnira mjesnih zajednica Općine Žepče, možete poslušati u ponedjeljak, 14. kolovoza od 9 sati i 30 minuta u programu Radio Žepča.