Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Streljački klub osoba s invaliditetom "xp Žepče" domaćin 6.kola Premijer lige Federacije Bosne i Hercegovine u streljaštvu za osobe s invaliditetom

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

U subotu, 09.11.2019.godine u Streljani Doma strijelaca Zenica, s početkom u 10:00 sati bit će održano 6.kolo Premijer lige Federacije Bosne i Hercegovine u streljaštvu za osobe s invaliditetom a čiji je domaćin  Streljački klub osoba s invaliditetom XP Žepče a tehnički organizator Streljački klub  osoba s invaliditetom “SKOSI”Zenica.

Pravo nastupa na ovom natjecanju  imaju sve osobe s invaliditetom s utvrđenim procentom tjelesnog oštećenja od 20 % do 100 %, bez obzira  na starost i pol a koje su registrirane  u Streljačkom savezu osoba s invaliditetom FBiH.

Takmičenje se održava i provodi po  Pravilima  SSOSI FBiH I puca se Velika serija 40 dijabola (20x2) a vrijeme gađanja 55 minuta.

Za domaću ekipu  Streljački klub osoba s invaliditetom "xp Žepče" u disciplini Serijska zračna puška nastupit će tri natjecatelja: Boro Miličević SH-1, Marko Budimir SH-2 i Franjo Blažević SH-0.