Ponedjeljak, Siječanj 21, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Objavljen Natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2017./2018.

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od 10 mjeseci u mjesečnom iznosu od 700,00 kuna.

 

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju studenti-pripadnici hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, koji su upisani u statusu redovnog studenta na javnim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

U odnosu na prošle Natječaje, ove godine je prvi puta uvedena i prijava elektroničkim putem.

 

Prijava za dodjelu stipendija se obavezno podnosi u elektroničkom i papirnatom obliku. Nakon što se e-prijavni obrazac konačno preda i spremi putem računalnog sustava, dostupnog putem poveznice:

 

https://stipendijehrvatiizvanrh.in2.hr potrebno ga je ispisati i vlastoručno potpisati te zajedno s ostalom traženom dokumentacijom u papirnatom obliku, dostaviti preporučeno poštom na adresu:

 

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Trg hrvatskih velikana 6, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska

s naznakom:

„za Natječaj za dodjelu stipendija studentima – pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske – za akademsku godinu 2017./2018.“

 

Rok za podnošenje prijava u elektroničkom i papirnatom obliku je od 29. prosinca 2017. do 29. siječnja 2018. godine.

 

Prijave dostavljene nakon roka za podnošenje prijava, nepotpune prijave ili prijave koje sadrže odstupanja ili dijelove koji nisu u skladu s Natječajem i potrebnom Natječajnom dokumentacijom, prijave koje nisu popunjene u odgovarajućem e-prijavnom obrascu putem računalnog sustava te su podnesene na drugi način suprotno tekstu Natječaja, neće se razmatrati.

 

Dodatne informacije vezane uz podnošenje prijave možete dobiti radnim danom u vremenu od 10:00 do 15:00 sati na brojevima telefona: +3851/6444-657, +3851/6444-692 ili putem elektroničke poruke na adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

E-prijavni obrazac:

 

https://stipendijehrvatiizvanrh.in2.hr

 

NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA