U nedjelju na domaćem terenu NK Žepče 1919. dočekuje ekipu NK Čelični Grad- S iz Zenice

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive


U nedjelju, 12.09. 2021. godine s početkom u 16,00 sati na Gradskom stadionu Nogometni klub "Žepče 1919.", u okviru trećeg kola kantonalne lige NS ZDK, ugostit će ekipu NK"Čelični Grad-S" iz Zenice.


Iz uprave kluba pozivaju navijače da dođu u što većem broju i pruže potporu klubu u nastojanju ostvarivanja pobjede.

Također se zahvaljuju i medijskim partnerima na praćenju uspjeha NK"Žepče 1919."

Leonora Jakić članica karate reprezentacije BiH na pripremama za europsko prvenstvo u Finskoj

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Članica KK Viktoria Žepče Leonora Jakić,  reprezentativka KS BIH , po pozivu izbornika karate reprezentacije BiH, trenutno boravi na devetodnevnim pripremama karate reprezentacije koje se održavaju od 01. - 09.08.2021. godine u "Richmond Parku Schools" na Ilidži u Sarajevu.


Svojom motivacijom i snažnom voljom Leonora s ostalim reprezentativcima BiH uspješno privodi kraju veoma zahtjevne pripreme za nadolazeće 49 Europsko prvenstvo u karateu za kadete, junior i U-21 seniore koje će se od 20. do 22. Kolovoza  održati u Temparu u Finskoj.


Spisak i odabir reprezentativaca BiH obavljen je prema pravilniku i kriterijima za izbor reprezentativaca  od strane Karate saveza BiH.

„Lei želimo uspješan nastup među europskim velikanima karatea kao i svim ostalim reprezentativcima BiH“, poručili su iz KK Viktoria Žepče.
Reprezentacija BiH u karateu pripreme obavlja u Sarajevu od 01.do 09 . kolovoza . Planirano je da naša ekspedicija u Finsku krene 15. kolovoza.

Ekipa Šahovskog kluba Žepče na natjecanju Prve šahovske lige za seniore Šahovskog saveza HB u Neumu

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

U Neumu se od 21. kolovoza održava 26. ekipno natjecanje Prve šahovske lige za seniore Šahovskog saveza Herceg Bosne, koje će trajati do 25. kolovoza.


Na ovom natjecanju sudjeluje i ekipa Šahovskog kluba Žepče u sastavu : Miro Lovrić (kapetan), Marko Šimić, Jozo Matijević, Fuad Šečić, Filip Perković, Ivica Penić i Haso Mandžuka.

Na turniru sudjeluje ukupno 11 ekipa iz Bosne i Hercegovine.

Pobjednik Prve lige Šahovskog saveza Herceg Bosne dobiva pokal u trajno vlasništvo i igra Premijer ligu Bosne i Hercegovine za 2022. godinu, a sve ekipe dobivaju diplomu.

Svečano proglašenje rezultata i zatvaranje natjecanja održat će se 25. kolovoza, pola sata po završetku zadnjeg kola.

Mia Matijević osvojila broncu na međunarodnom natjecanju u Zvorniku

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Proteklog vikenda članovi KKK"550" Žepče sudjelovali su na jedanaestom međunarodnom natjecanju u kajaku i kanuu na mirnim vodama u Zvorniku.
 
Na ovom natjecanju sudjelovalo je dvanaest  ekipa, od toga osam iz BiH, tri  iz Srbije i jedna iz Slovenije.
 
Za KKK"550" Žepče nastupila je Mia Matijević koja je u kategoriji seniorki u kajaku jednosjedu na 500 metara zauzela 3 mjesto i u kajaku jednosjedu na 200 metara zauzela 4 mjesto u iznimno jakoj konkurenciji.

Ekipa Drvo Company pobjednik 6. malonogometnog turnira Ivan Rakitić 2021.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

U organizaciji SD Raketa i MNK Žepče u  subotu, 21. kolovoza  završen je  6. malonogometni turnir Ivan Rakitić.
Tijekom dvodnevnih natjecanja, treće mjesto na turniru  zauzela je ekipa NK Don Bosco Žepče. Drugo mjesto je osvojila ekipa GvG otok Murter,  a prvo mjesto na ovogodišnjem turniru osvojila je ekipa Drvo Company.

Tijekom turnira dodijeljene su i nagrade za najboljeg strijelca, vratara i igrača.

Tako je najbolji strijelac turnira  Belmin Hajdić, vratar  Matej Bane Banović a titula najboljeg igrača pripala je  Ivanu Martinoviću.
 
"Hvala svim ekipama koje su uzele sudjelovanje na ovogodišnjem 6. malonogometnom noćnom turniru Ivan Rakitić 2021.  i hvala svim sponzorima turnira, kao i gledateljima kojih je bilo i priličnom broju. Vidimo se i do godine", poručili su organizatori.

Žepčak Matej Sarajlić novi rukometaš Krivaje iz Zavidovića

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Rukometni klub Krivaja iz Zavidovića  u utorak, 08. lipnja 2021. godine u press sali Sportskog centra RK Krivaja održao je press konferenciju na kojoj je predstavljeno prvo pojačanje pred narednu sezonu.

Radi se o Mateju Sarajliću koji igra na poziciji desnog beka. Matej je ponikao u rukometnom klubu Žepče, nakon čega je prešao u mostarski Zrinjski.

Put ga je kasnije odveo u Poljsku gdje je nastupao za ekipu SPR Stal Mielec a potom i u Austriju gdje je nastupao za Linz AG. Posljednju godinu nastupao je za ekipu TV Mohlin u Švicarskoj odakle i dolazi u Krivaju.

Svijet Rukometa