Srijeda, Svibanj 23, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Rukomet: Žepački juniori viceprvaci BiH

Na Državnom prvenstvu BiH za juniore, 1998. godište i mlađi koje je u subotu 17. lipnja 2017. godine održano u Maglaju, žepački rukometaši su ostvarili odličan sportski rezultat, te su na kraju osvojili drugo mjesto.

U finalnom meču za prvaka BiH naši momci su poraženi tijesnim rezultatom  30:31 od Radničkog iz Goražda. Iako su žepčaci zbog brojnih ozljeda u finalnom susretu nastupili znatno oslabljeni, rezultat je do posljednjeg sudačkog zvižduka bio potpuno neizvjestan i možda je samo sportska sreća prevagnula u korist Goraždana. Treće mjesto zauzela je ekipa domaćina, RK Maglaj, a na četvrto se plasirala tuzlanska Sloboda.

Pravo nastupa na završnom turniru iz Federacije su izborili RK Radnički iz Goražda, RK Žepče, RK Maglaj, RK Sloboda, RK Izviđač, RK Čapljina a iz RS-a plasman su izborili RK Borac Banja Luka, Sloga Doboj i RK Kozara Mlijekoprodukt iz Kozarske Dubice. Bez obzira što se brojne ekipe koje si se plasirale na završni turnir nisu pojavile na njemu, žepčaci su sasvim zasluženo ponijeli titulu viceprvaka, što je i potvrda da visoki plasman na nedavno održanom međunarodnom turniru Rukomet u srcu nije slučajan i da je rad s mladima u RK Žepče u vrhu prioriteta.