Srijeda, Kolovoz 15, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Mia Matijević otputovala na Olimpijske nade u Češku.

Uz pomoć prijatelja sporta, posebice onih koji podržavaju mlade nade u kajaku, Mia Matijević  bit će sudionica Svjetskog prvenstva za mlađe kategorije u kajaku u  Račicama.

Mia Matijević, članica Kajak kluba „550 Žepče“ i Sanjin Šabanović, član Kajak-kanu kluba „Maglaj“ kao članovi bh reprezentacije sudjeluju na Olimpijadi za mlađe uzrasne kategorije „Olimpijske nade“ koje će se održati u Račicama u Republici Češkoj od 14. do 18.rujna ove godine. Mia Matijević u kategoriji mlađi juniorki veslaće u K1 na 200, 500 i 1.000 metara, dok će Sanjin Šabanović u juniorskoj konkurenciji u Račicama nastupiti u K1 na 200 i 500 metara. Mia Matijević i Sanjin Šabanović, bili su izuzetno uspješni na posljednjem Državnom prvenstvu u Jajcu. Mia je četverostruka državna prvakinja i četverostruka viceprvakinja, a Sanjin je dvostruki državni prvak i četverostruki viceprvak. 

Sudjelovanje na Olimpijskim nadama je najveći uspjeh i san svih mladih kajakaša, i svojevrsni preduvjet za odlazak na Olimpijske igre.

Trener Ivan Šupuković, pomoćni trener kao i tajnik Kajak kanu kluba 550 Žepče i otac , Mirko Matijević,  dio su kako kažu pobjedničke ekipe koja će pokušati ostvariti što bolje rezultate na natjecanju i ostvariti san svakoga sportaša, sudjelovanje na Olimpijskim igrama.

Mia sretno!