Srijeda, Kolovoz 15, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Članovi rukometne reprezentacije BiH boravili u radnom posjetu RK Žepče

Direktor rukometne reprezentacije BIH Gordan Muzurović i nas proslavljeni bivši kapiten i član operativnog tima reprezentacije Enid Tahirović su upriličili radnu posjetu rukometnom klubu "Žepče" a s ciljem osiguravanja neophodnih uvjeta za pripreme i odlazak naše omladinske reprezentacije na renomirani međunarodni turnir u Austriji! Domaćini sastanka su bili predsjednik pomenutog kluba gosp. Ivo Klarić i član Uprave gosp . Darko Andrijević!


Tom prilikom je ostvaren dogovor i definiran plan po kojem će omladinska reprezentacija boraviti u Žepču u periodu 23-25.10 2017 god,kako bi se što bolje spremila za odlazak na navedeni turnir!

Bilo je pravo zadovoljstvo razgovarati na ovu temu s istinskim rukometnim zaljubljenicima kakvi su ljudi iz RK Žepče! Tijekom sastanka prezentiran mi je cjelokupni koncept rada kluba s posebnim akcentom na omladinske selekcije i vizijom koja u budućnosti može imati odličnu konotaciju za sve reprezentativne selekcije!

-Volio bi kada bi koncept RK Žepče bio princip djelovanja i u drugim sredinama a takvih sredina ima širom BiH, i takve primjere treba afirmirati i podržavati u svakom smislu! Zahvaljujem domaćinima na postignutom dogovoru i potpuno sam siguran da će omladinska reprezentacija imati sve što je potrebno za ovu akciju - istakao je direktor Muzurović!

Objavljeno je na Facebook profilu Rukometne reprezentacije BiH