Srijeda, Svibanj 22, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Članica KK Viktoria Žepče Leonora Jakić viceprvakinja Balkana okitila se medaljom u katama

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ovoga vikenda u Herceg Novom u Crnoj Gori , u Sportsom centru Igalo održava se 18. Balkansko prvenstvo u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, na kojem sudjeluju i članice Karate kluba Viktoria iz Žepča, Matea Radić,Martina Jakić, Josipa Adžić i Leonora Jakić. Prema objavama na Facebook profilu kluba stižu i prvi dobri rezultati. Ustrajan rad i pripreme za ovo natjecanje urodile su plodom, Leonora Jakić viceprvakinja Balkana u kategoriji kate juniorke za 2017. godinu kao jedina bh. reprezentativka uzela je medalju u katama.


'' Uvjereni smo bili 100% da će sudci u finalnom meču presuditi za našu takmičarku ali krajnji ishod meča sa Srbijom je bio 4:1. Bez obzira na to veoma samo sretni zbog ovog rezultata!“, poručio je trener Franc Jakić.
Leonora se do finala probila u kategoriji kate pojedinačno i to u prvom meču protiv Rumunjske 5:0, drugi meč protiv Slovenije 5:0, treći meč sa Srbijom 4:1 i četvrti sa Slovenijom 5:0.

Iz kluba ističu i odlične rezultate viktorijanke Josipe Adžić koja je također imala odličnih 5 mečeva te je u repesažu rezultatom 3:2 izgubila broncu u kategoriji kadetkinje.
'' Djevojke u nedjelju čeka ekipni nastup gdje prvi meč rade s domaćinima Crnom Gorom. Želimo im puno sreće i navijamo za njih“, poručili su iz ovog uspješnog sportskog kolektiva u Žepču.