Srijeda, Rujan 18, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Audio: Trener RK Žepče Enver Bajraktarević o protekloj sezoni i mogućem plasmanu u Jedinstvenu ligu Federacije BiH

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U petak, 17. svibnja 2019. godine, odigrano je posljednje kolo Prve lige FBiH skupina Sjever u kojem je RK Žepče na gostovanju kod ekipe RK „Bosna“ odigrao neriješeno 29:29, te tako zauzeo sedmu poziciju na ljestvici.

Unatoč velikom trudu i zalaganju koje su Žepčaci pokazali u ovom susretu, neke dvojbene odluke sudaca su meč odvele u drugom pravcu, a kako kažu iz Uprave RK Žepče tijekom dana će odlučiti da li će uputiti žalbu Rukometnom savezu.

Žepčaci su ogorčeni na rad delegata i sudačkog para susreta i smatraju da su nepravedno oštećeni.

Stim u vezi RK Žepče je po završetku susreta uložio službenu žalbu na utakmicu. Delegat Sabljić iz Tuzle i sudački par nisu postupili po pravilu, čime su jako oštetili ekipu RK Žepče, a iz uprave kluba naglašavaju da se radi o posljednjih osam sekundi susreta  u okviru kojih sudački par  susreta nije dosudio  sedmerac i progresivnu kaznu po pravilu zadnjih 30 sekundi rukometne igre.

To je direktna materijalna povreda pravila rukometne igre, smatraju u RK Žepče.

Prema trenutnom stanju na tabeli RK Žepče zauzima sedmu poziciju koja bi po svemu sudeći mogla biti i pozicija koja će ovaj klub od jeseni odvesti u Jedinstvenu ligu Federacije BiH,

ali za potvrdu ove informacije čeka se službena odluka nadležnih rukometnih tijela.

O samoj utakmici, kao i plasmanu u Jedinstvenu ligu Federacije BiH za Radio Žepče govori trener RK Žepče Enver Bajraktarević, a što nam je sve rekao, poslušajte na linku ispod.