MNK Žepče u nedjelju je na gostovanju  u Goraždu upisao veoma značajnu pobjedu protiv  ekipe MNK Drina, susret je završen rezultatom 5:4.

Sam početak susreta nije išao u  korist ekipe iz Žepča,  domaćini  su poveli 1:0. No igrači MNK Žepče ubrzo su izjednačili i preokrenuli rezultat u svoju korist.


 Do kraja poluvremena  obje ekipe igrale su otvoreno i na pobjedu,  nizale su se prigode na obje strane ali nije bilo promjene rezultata. Tijekom odmora na poluvremenu MNK Žepče postiže zgoditak i prelazi u vodstvo od 1:3,  koje nisu uspjeli dugo zadržati. Domaća ekipa je zaigrala intenzivnije sa željom da izjednači i preokrene rezultat u svoju korist. Želja za izjednačenjem se ostvarila.

Nakon poravnanja Žepče mijenja taktiku i  uvodi golmana-igrača što je rezultiralo novim pogotkom   za 3:4. No domaća ekipa se ne predaje nego dolazi do poravnanja na 4:4.

MNK Žepče nije se dao uplašiti igrom na domaćem terenu nego u samoj završnici preuzima inicijativu i postiže peti gol za konačni rezultat 4:5.


Tijekom ovog susreta u listu strijelaca za MNK Žepče upisali su se Ivan Martinović i Igor Rašić s dva zgoditka i Nikola Tadić s jednim.

MNK Žepče trenutno sa šest osvojenih bodova zauzima petu poziciju na tabeli, a novi izazov  je narednog vikenda kada na domaćem terenu očekuju NMK Lilium iz Doboja."Odlična utakmica, u kojoj smo pokazali veliku želju, i ostvarili cilj po koji smo došli!

Hvala domaćinima na gostoprimstvu", poručili su iz MNK Žepče