Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Žepčak Ante Dragičević posljednje pojačanje RK Čelik

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Ante Dragičević je posljednje pojačanje RK Čelika za novu prvenstvenu sezonu. Ljevoruki je rukometaš koji igra na pozicijama i desnog krila i desnog beka, ali i srednjeg beka.

Član je juniorske reprezentacije BiH
Igra na poziciji desnog krila, desnog i srednjeg beka

BIOGRAFIJA

Ante je rođen u Žepču, 19. lipnja 2001. godine, od majke Ljilje i oca Vinka. Vrlo dobar je učenik Srednje mješovite škole Žepče. Još nije odlučio što će studirati nakon završetka srednje škole. Rukomet igra od svoje dvanaeste godine. Osim RK Žepča, gdje je napravio svoje prve rukometne korake, u posljednjoj sezoni je igrao u premijerligaškoj ekipi RK Maglaj. Član je juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ranije je nastupao i za reprezentaciju  BiH – U 17.

Ante Dragičević:

”Raduje me što sam došao u RK Čelik. U Čeliku se veoma ozbiljno radi i daje se šansa mladim igračima. Većinu suigrača u RK Čeliku poznajem. Posebno me raduje da Čelik stvara ekipu za duže staze i da ima ambicije da se već naredne godine plasiramo u Premijer ligu BiH. Maksimalno ću se truditi da doprinesem ostvarenju tog cilja”, rekao je nakon potpisivanja ugovora s predsjednikom RK Čelika Panetom Škrbićem.

Pane Škrbić:

“Na prijedlog Stručnog štaba angažirali smo mladog i talentiranog devetnaestogodišnjeg Ante Dragičevića iz Žepča. Time u RK Čeliku zaokružujemo tim mladih Čelikovih nada (Faris Mrako, Adnan Sumbuljević, Danijel Jurić, Adi Mešinović, Franjo Duđak, Mirsad Čelenka, Muamer Kaljić, Ajan Seketa i drugi), tako da tako RK Čelik osigurava kontinuiranu i svijetlu budućnost. Ante je član juniorske reprezentacije BiH, što ima posebnu težinu. Ante, dobro došao u RK Čelik!“, izjavio je Pane Škrbić.

Seldin Rizvanović:


“Ja odavno pratim rad Ante Dragičevića. On je vrlo talentiran i zahvalan igrač koga bi poželjela svaka ekipa. Mali problem je to što Ante pohađa Srednju školu u Žepču, ali smo i to riješili, jer on svaki dan u školu ide prije podne, pa poslije podne može svakodnevno dolaziti na treninge”, kaže Seldin Rizvanović, trener RK Čelika, koji je također poželio dobrodošlicu novom prvotimcu kluba.


RŽ/zenicablog.com