Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Podmlađena ekipa RK Žepče na domaćem terenu poražena od iskusnije ekipe iz Jajca

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Nakon više od  šest mjeseci odigrana je prvenstvena rukometna utakmica između domaće ekipe RK Žepče i gostujućeg tima iz  Jajca.
Susret u Žepču je odigran uz poštivanje svih epidemioloških mjera,  bez publike i strogo limitiranog broja sudionika.

"U nedjeljnom duelu bolje se snašla, nešto iskusnija, gostujuća ekipa koja je na kraju slomila otpor domaćih momaka konačnim rezultatom 29:37 (14:15).

Kao i  prethodnih godina, ekipu su napustili igrači koji su slijedom svog razvoja morali ići dalje. Zahvaljujemo im na značajnom  doprinos  i želimo puno uspjeha u njihovom daljnjem radu. Priliku da zaigraju za ekipu RK Žepče dobili su novi mladi igrači.

Na mjesto Luke Lovrića, Alena Markovića, Ante Dragičevića, Tonija Knezovića koji su otišli dalje svojim putem, priliku traže mladići mlađih selekcija.

Tako se u svom   debitantskom nastupu za seniore već istaknuo petnaestogodišnji Kristijan Katić iskoristivši povjerenje trenera Ćoruše i postigavši 2 gola.

 Poslije odigranog prvog kola nazire se dosta zanimljivo prvenstvo te se nadamo skorom povratku publike s kojom je rukometna priča potpunija.

 Gostima iz Jajca čestitke za zasluženu pobjedu a našim igračima želimo puno uspjeha u nastavku prvenstva", istaknuli su iz RK žepče..