U petak,15. siječnja 2021. godine, općinski načelnik Mato Zovko je u posjet primio don Ivana Širića, predsjednika NK „Don Bosco“ Žepče i Gorana Brašnića, tajnika NK „Don Bosco“ Žepče. Sastanku je nazočio i pomoćnik općinskog načelnika za društvene djelatnosti Ilija Barešić.

Na sastanku se razgovaralo o radu i stanju u klubu. Članovi uprave kluba su upoznali Općinskog načelnika da NK „Don Bosco“ ima ukupno 160 članova, raspoređenih  u 4 selekcije. Trenutno se radi obnova travnjaka nogometnog terena ovog kluba, u sklopu kompleksa KŠC „Don Bosco“ Žepče.

Nogometni klub postoji od 2014. godine, trener je Goran Brašnić, te su ovom prilikom predstavili svoj plan rada i daljnjeg djelovanja.

Na sastanku se razgovaralo i o uspostavljanju bolje suradnje s ostalim klubovima na području općine, te korištenju sportske dvorane od strane gradskih klubova.

Općinski načelnik je izrazio zadovoljstvo ostvarenim uspjesima kluba, te naveo kako će Općina Žepče i dalje pružati potporu, s ciljem održavanja što bolje suradnje svih klubova članica Sportskog saveza Općine Žepče.