Najuspješnija sportašica u 2017. godini Leonora Jakić,članica KK Viktoria, a titula sportaša godine pripala je rukometašu RK Žepče Stjepanu Malbašiću

U petak 23. veljače, održana je jubilarna 10. sportska manifestacija „ Izbor sportaša Općine Žepče za 2017. godinu“, svečanost je započela u 18, 00 sati u Domu kulture .
Prije samoga početak službenog dijela, sportašima veteranima dodijeljena su priznanja za sportska dostignuća i promociju Općine Žepče.


Predsjednik Sportskog saveza općine Žepče Vlado Lučić u svom obraćanju kazao je da Sportski savez djeluje već 10 godina i okuplja 22 članice, dodao je da je cilj Sportskog saveza da okupi sve sportske klubove tako da predstavljaju Općinu Žepče u što boljem svjetlu.

Opširnije...

Pobjednice prve emisije 10. Radio festivala Radio Žepča su Sara Ećo iz Olova i Naida Fehrić iz Zavidovića

Radio Žepče i 17 partnerskih radio stanica, s ponosom vam predstavljaju jubilarni deseti Radio festival Radio Žepča. Kroz naše emisije biramo najbolje izvođače iz 19 općina i to:
Busovača, Ilijaš, Breza, Kakanj, Vareš, Olovo, Prnjavor, Odžak, Livno, Zavidovići, Kupres, Usora, Jajce, Prozor-Rama, Doboj, Prijedor, Novi Travnik, Slavonski Brod i Žepče.
Prva emisija 10-og Radio festivala Radio Žepča na valovima Radio Žepča održana je u subotu 24. veljače od 10:30 minuta na 88,2 mhz i partnerskim radio stanicama. U prvoj emisiji nastupili su mladi pjevači iz: Olova i Zavidovića.
U finale se iz Olova plasirala Sara Ećo a iz Zavidovića Naida Fehrić.

Opširnije...

UPIP Žepče: Održan stručni skup na temu „Uspostava i rad klastera ljekovitog i aromatičnog bilja“

U petak, 16. veljače 2018. godine je u prostorijama Udruge poduzetnika i poslodavaca održan stručni skup na temu „Uspostava i rad klastera ljekovitog i aromatičnog bilja“.
Skup predstavlja transformaciju postojeće AgroMAP mreže, koju čine 24 člana.
Na stručnom skupu prisustvovali su proizvođači prirodnog bilja iz Banja Luke, zadruga iz Stoca, Mostra, Širokog Brijega, Konjica i Kiseljaka.

Opširnije...

Održana književna večer u Žepču

 Žepčanke i Žepčaci već su se navikli da kulturne manifestacije koje priređuje JU „Opća biblioteka“ Žepče budu drugačije i pune novih izazova. Tako je bilo i sinoć (22.02.2018.) kada je u Gradskoj kavani upriličena još jedna u nizu književnih večeri.

Iako je prvobitno bilo predviđeno da večeri prisustvuje i dr. Ismet Ovčina, direktor NUB BiH, on se prisutnima obratio pisanom porukom u kojoj je izrazio žaljenje zbog spriječenosti da sudjeluje. No, to nije omelo ostale gošće da ovu večer učine ugodnom, laganom, poučnom i komičnom.

 

Opširnije...

Žepče : Otvoren Centar za mentalno zdravlje

Danas je u Domu Zdravlja Žepče otvoren Centar za mentalno zdravlje. Centar su otvorili predstavnica švicarskog veleposlanstva u BiH Maja Zarić i načelnik Mato Zovko. Vrijednost ovoga projekta je 72. 000, 00 KM. Projekt je realiziran zahvaljujući donaciji Vlade Švicarske a implementirali su ga asocijacija XY i Federalno ministarstvo zdravstva.
Otvorenju Centra nazočili su brojni predstavnici političkog, vjerskog, kulturnog života, predstavnici udruga proisteklih iz rata, te djelatnici Doma zdravlja Žepče.

Opširnije...

Danas u Žepču upriličena vesela karnevalska povorka

Tradicionalna karnevalska povorka, predvođena učenicima Osnovne škole Žepče, i ove godine prošetala je žepačkim ulicama na čelu s ravnateljom Borisom Sovićem ili bolje kazati „ doktorom“ koji je brinuo o zdravlju i raspoloženju mnogobrojnih građana koji su na ulicama Žepča pozdravili veselu karnevalsku povorku i uživali u maštovitosti i kreacijama ovogodišnjih sudionika.

Opširnije...

Stranica 1 od 134