Žepački mališani uživali u predstavi „Dječak koji ne želi da odraste“

Predstavom „Dječak koji ne želi da odraste“ , u izvedbi Studio teatra Zenica, danas se nastavljaju 4. Međunarodni dani kazališta Žepče 2018. Glavni lik u predstavi je Dino dječak koji ne želi ući u svijet odraslih u kojemu svi žure za egzistencijom, poslom i obvezama a on jednostavno želi život provesti u svijetu igre.

Opširnije...

U Žepču otvoreni 4. Međunarodni dani kazališta

Kazališnom predstavom Ludi i prevareni u petak 18. svibnja u Žepču su otvoreni 4. Međunarodni dani kazališta. Autorsku predstavu su izveli mladi i talentirani članovi Kluba bosanskih studenata iz Zagreba koji su mnogobrojnu publiku u Domu kulture oduševili satiričnim scenama iz svakodnevnog života i svih segmenata društva. Radi se o humorističnoj i poučnoj predstavi, u kojoj je kroz različite prizore prikazana situacija društva u Bosni i Hercegovini. Suprotstavljen je odnos nadmoćnih i korumpiranih, vladajućih pojedinaca te običnog naroda koji ispašta. Prepoznatljivo dobrim bosanskim humorom opisane su spletke, ludorije i prevare u raznim sferama i djelatnostima društva.

Opširnije...

Održana redovita i tematska sjednica Lokalnog ekonomskog foruma Žepče

U petak 18. svibnja s početkom u 14 ,00 sati u sali Općinskog vijeća Žepče održana je 16. redovita sjednica Lokalnog ekonomskog foruma općine Žepče na kojoj su članovi razgovarali o sedam točaka dnevnoga reda. Nakon redovite sjednice održana je i tematska sjednica ,,Mogućnosti suradnje lokalne zajednice i viših nivoa vlasti" kojoj su nazočili dužnosnici i uposlenici federalnih i kantonalnih ministarstva a koji dolaze iz Općine Žepče.

Opširnije...

Studij novinarstva Sveučilišta u Mostaru proslavio 20. rođendan, povelja za suradnju i doprinos uručena Radiju Žepče

Povelju za suradnju i osobit doprinos studiju Novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru dobio je, među ostalima, Radio Žepče.

Studij novinarstva Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru svečanošću priređenom u fakultetskom Amfiteatru A.B. Šimića proslavio je u srijedu, 16. Svibnja   dva desetljeća uspješnoga djelovanja.

Svečanost je bila prigoda da se zaslužnim pojedincima i medijskim kućama uruče povelje, plakete i zahvalnice, kao tek mali doprinos onomu što su učinili i još čine, ne samo za taj studij, već i za razvoj novinarske profesije.

Povelja   za suradnju i osobit doprinos promociji Studija novinarstva  Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru  dodijeljena je Radiju Žepče. Povelju,  glavnoj i odgovornoj urednici Radio Žepča, Marjani Matijević,  uručio je pročelnik Studija dr. sc. Ilija Musa.

 

Opširnije...

Stranica 1 od 150