Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Žepče: Veliki uspjeh prve modne revije „Retro Moda“ by Željka Tomić

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Prelijepe unikatne haljine naše sugrađanke Željke Tomić po modnoj pisti, s ponosom su prošetale brojne Žepčanke, njezine prijateljice, a bilo je tu i muških modela koji su se odlično snašli u novoj ulozi.

Željka se već duži niz godina bavi izradom odjevnih predmeta od vune, akrila i sličnih materijala, a na sinoćnjoj reviji predstavljene su unikatne haljine, tunike, bluze i muški džemperi.

Sudeći prema reakcijama i oduševljenjem koje je vladalo u Gradskoj kavani, ali i interesom za prikazane odjevne predmete, sa sigurnošću možemo reći da će odjeća prikazana na reviji uskoro preplaviti i ulice Žepča.

Generalni pokrovitelj prve modne revije „Retro Moda“ bio je općinski načelnik Mato Zovko koji se iz prvog reda i sam uvjerio u kvalitet i ljepotu odjevnih predmeta koji nastaju zahvaljujući vrijednim Željkinim rukama.

Kao suorganizatori, doprinos reviji su dali i JU „Opća biblioteka“ Žepče i JU „Dom kulture“ Žepče, a istu su pomogli i brojni žepački privrednici koji su prepoznali trud, napor i kvalitet koji je sinoć prikazan na reviji.

U ostalom, pogledajte našu foto-galeriju i uvjerite se sami.

Foto: Ivan Ćurić