Nedjelja, Kolovoz 19, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Svečano obilježena 10. obljetnica Radio Žepča

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 


Djelatnici Radio Žepča kojeg čine novinarke Dragana Kujadin, Dijana Smajlović, Marjana Matijević, pripravnica Ana Tadić te tonski realizator i glazbeni urednici Miro Bulajić i Semin Smajlović, uspijevaju u svome cilju, a to je biti uz slušatelje 24 sata, te upoznati javnost u najkraćem mogućem roku sa svim dešavanjima kako iz naše općine, tako i iz susjednih općina, ali i šire.

Na jučerašnjoj svečanosti nazočili su mnogobrojni građani te predstavnici političkog, društvenog, kulturnog i vjerskoga života, koji prepoznaju Radio Žepče kao medij od šireg društvenog značaja, koji svojim djelovanjem opravdava mjesto na bosanskohercegovačkom medijskom nebu.

Načelnik općine Mato Zovko, u svom obraćanju naglasio je koliko je u današnjem vremenu u kojem smo sa svih strana izloženi lošim vijestima, koje nam mediji svakodnevno plasiraju, važno prepoznati dobre i pozitivne vijesti, kojih je zasigurno puno, a koje Radio Žepče plasira svakodnevno u svom programu.

U svome obraćanju urednica Marjana Matijević zahvalila se svim prijateljima Radio Žepča na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji, te je pozvala sve djelatnike koji čine Radio Žepče, da joj se pridruže na pozornici, nakon čega je i ravnatelj JU „Dom kulture“ Žepče čestitao svim djelatnicima na dosadašnjem uspješnom radu i zalaganju, te je dodijelio i simbolične poklone.

U svečanom dijelu programa sve prisutne su koncertom počastili tamburaški sastavi Stare Tambure iz Žepča i Zlatne žice iz Zenice, koji su upotpunili cijelu atmosferu, što je potvrdio i gromoglasni pljesak publike.

Po završetku revijalnog dijela svi uzvanici i gosti nastavili su druženje uz domjenak u Gradskoj kavani.

A.T