Utorak, Svibanj 22, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Održan turnir u prstenu, pobjednička ekipa Bistrica –Lupoglav osvojila pehar i vrijednu novčanu nagradu

Ovogodišnji Memorijalni turnir u prstenu“Marko Zrno“ okupio je 14 ekipa koje su se do ranih jutarnjih sati borile za pobjednički pehar i vrijednu prvu novčanu nagradu u iznosu od 500,00 KM. U jakoj konkurenciji osvajanje prvog mjesta pošlo je za rukom mješovitoj ekipi Bistrica- Lupoglav, koja je pored novčanog iznosa u trajno vlasništvo osvojila  veliki pobjednički pehar i zlatne medalje za sve članove ekipe.


Da su dobri, strpljivi igrači i vješti znalci u skrivanju prstena pokazala je i drugo plasirana ekipa Radići.
Tijekom ovog lijepog, i sada već tradicionalnog, okupljanja u Domu u Bistrici nagrađeni su i pojedinci igrači koji su se istaknuli tijekom turnira. Tako je za najboljeg igrača proglašen Franjo Šumić a za najvatrenijeg Ivo Mrkonjić dok je najbolji potkrivač prstena bio Ivo Babić.


Prema riječima predsjednika HKUD Naši korijeni , Bosiljka Zrne, koji su ujedno i organizatori ove aktivnosti, ovogodišnji turnir je protekao u veselom i ugodnom druženju do ranih jutarnjih sati uz dobru prezentaciju igre.

U izjavi za Radio Žepče gospodin Zrno je zahvalio svim igračima na dobroj i fer igri kao i svima koji su pomogli pri organizaciji ovogodišnjeg turnira.