Nedjelja, Siječanj 20, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

OŠ Žepče proslavila 138. rođendan i Dan škole

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 


Priredbu je otvorio školski zbor sa skladbama „Kad bi svi ljudi na svijetu“ i „The lion sleeps tonight“, nakon čega se obratio ravnatelj OŠ „Žepče“ Boris Sović koji je pozdravio sve prisutne te nastavnicima i učenicima čestitao Dan škole.


Ravnatelj Sović na poseban način se zahvalio prijateljima Osnovne škole koji su sudjelovali na današnjoj proslavi a to su djeca Centra s posebnim potrebama Žepče, Dječji vrtić „Don Ivica Čondrić„ i Dječji vrtić „Mumi“, kao i dva kulturno umjetnička društva s kojima škola surađuje. Ovom prilikom je dodao kako se nada da će 2018. godina ostati upisana u povijesti školstva u Žepču s obzirom na to da se u ovoj godini planira krenuti s izgradnjom nove škole.


Načelnik Mato Zovko zahvalio se nastavnicima na trudu i radu koji ulažu u odgoju i obrazovanju učenika, kao i učenicima koji su na brojnim općinskim i županijskim natjecanjima polučili dobre rezultate, ali i učenicima generacije koji su ponos škole.
Načelnik je ovom prilikom i potvrdio kako se ove godine kreće s izgradnjom Osnovne škole Žepče.


Za vrijeme trajanja programa svi prisutni su putem video zida imali priliku pogledati ostvarene rezultate koje su ostvarili učenici na općinskim i županijskim natjecanjima, kao foto galeriju iz 7 područnih škola.


Svim učenicima, nastavnicima, roditeljima i uposlenicima čestitamo Dan škole!