Srijeda, Kolovoz 21, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Općina Žepče: Potpisani novi Ugovori o saniranju objekta i lokalnog puta

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U ponedjeljak, 24.09.2018. godine u Općini Žepče, potpisana tri nova ugovora koji se odnose na saniranje objekata i unaprjeđenje infrastrukture na području općine.

Općinski načelnik Mato Zovko i direktor poduzeća „PROGRAD“ d.o.o. Žepče Kasim Badnjar potpisali su Ugovor o izvođenju radova na saniranju objekta „Centar za fizikalnu i mentalnu rehabilitaciju“ u Žepču, za koji će biti izdvojena sredstva u iznosu od 45.433,17 KM i Ugovor o izvođenju radova na objektu JU „Dom kulture“ Žepče za koji će biti izdvojena sredstva u iznosu od 58.000,00 KM.Radovi iz navedenih Ugovora se financiraju sredstvima Federalnog ministarstva za prostorno uređenje i sredstvima Općine Žepče.

Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i saniranju lokalnog puta u MZ Begov Han, općina Žepče, potpisali su Općinski načelnik i direktor poduzeća „KOMGRAD-ZE“, Muhamed Šibonjić. Za izvođenje navedenih radova, osigurana su sredstva u iznosu od 74.213,40 KM. Radovi iz spomenutog Ugovora se financiraju sredstvima Kantonalne uprave civilne zaštite Zenica i Općine Žepče. Nadzor nad izvođenjem radova po spomenutim Ugovorima vršit će poduzeće „PLATO“ d.o.o. Žepče.

opcina-zepce.com