Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Žepče: Potpisan Ugovor o izvođenju radova na pripremi podloge za postavljanje umjetne trave

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Potpisan Ugovor o izvođenju građevinskih radova na projektu „Razvoj infrastrukture omladinskog nogometa kroz širu društvenu zajednicu“. Ugovor su tako danas potpisali općinski načelnik Mato Zovko i direktora poduzeća „Tadić Cop“ d.o.o. Žepče, Pero Tadić.

Izvođač radova se prema Ugovoru obvezao izvesti pripremne i zemljane radove, drenažne radove, radove na izradi podloge za umjetnu travu i postavku zaštitne mreže.

Općina Žepče će izvođaču radova za obavljeni posao isplatiti iznos od 127.070,00 KM, dok je rok za izvođenje je 60 radnih dana od dana uvođenja u posao.

Završetkom pripremnih radova, Općina Žepče će nastaviti realizaciju velikog projekta koji provodi zajedno s Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine.

Ukupna vrijednost cjelokupnog projekta je oko 460.000, 00 KM, od čega je Nogometni savez putem UEFA/FIFA osigurao iznos od 260.000,00 KM, a Općina Žepče iznos od 200.000,00 KM.

 

Općina Žepče je do sada osigurala projektnu dokumentaciju i ispunile sve uvjete prema uputama Nogometnog saveza BiH i dobavljača umjetne trave i to sukladno uvjetima i rokovima Ugovora koji su općinski načelnik Mato Zovko i generalni sekretar Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Adnan Džemidžić, potpisali su 29. siječnja 2019.godine.

Prema potpisanom Ugovoru, 30 dana od završetka radova na pripremi podloge, Nogometni savez BIH će izvršiti montažu umjetne trave.

Cilj ovog projekta je unapređenje infrastrukture za razvoj omladinskog nogometa, odnosno izgradnja terena s umjetnom travom, na lokaciji pomoćnog terena Nogometnog kluba Žepče.