Proslava 10 godina rada i djelovanja Moto kluba „ United“ Žepče obilježena je  završetkom radova na prvoj moto-kući u širem regionu čija je gradnja započela 2016. godine  zahvaljujući entuzijazmu članova moto kluba koji su željeli da na području općine Žepče stvore mjesto na kojem će se okupljati i družiti s namjerom da  prošire prijateljske veze s bajkerima iz cijelog svijeta u realizaciji humanitarnih akcija kako za općinu Žepče tako i šire.

„ Nadam se da će naša kuća biti prepoznata od svih kojima treba lijepa riječ i otvorit će  svoja vrata svim prijateljima koji budu na proputovanju kroz općinu Žepče“, kazao je predsjednik MK „ United“ Žepče Goran Lučić na svečanom otvaranju moto kuće kojem su nazočili članovi i brojni prijatelji žepačkog moto kluba kako iz općine Žepče tako i regiona, kao i predstavnici krovnih organizacija Euro bikera Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Moto kuća sa smještajnim kapacitetima izgrađena je najvećim dijelom iz vlastitih sredstava članova kluba, poduzetnika s područja općine žepče i uz podršku općine Žepče u procesu rješavanja imovinsko-pravnih pitanja i dozvola za gradnju.

Pozdravne riječi i čestitke uputio je i općinski načelnik Mato Zovko koji je zajedno sa predsjednikom Moto kluba  Žepče svečano presjekao vrpcu na objektu koji će biti dio turističke ponude općine Žepče. Dodijeljena su brojna priznanja i zahvalnice na ukazanom povjerenju I suradnji pri gradnji moto kuće za pojedince i poduzeća. Posebna zahvala iskazana je gospodinu Hermanu Muncelu, predsjedniku Bike Brummi Hilfe, gospodinu Srećku Borasu, predsjedniku EURO Bike BIH, te gospodinu Zlatku Blaževcu, predsjedniku Euro Bike Croatia.

U povodu 10.obljetnice izdat je prvi bilten Moto kluba „United“ Žepče u kojem su prikazane sve dosadašnje aktivnosti kluba i njegovih članova.

Članovi MK United Žepče od svog osnutka djeluju i rade na polju humanosti u općini Žepče ali i šire. Do sada su sudjelovali u mnogobrojnim humanitarnim akcijama i pomagali potrebite sugrađane. Veliki su prijatelji djece i do sada su ostvarili suradnju s mnogobrojnim institucijama u BiH I šire.

Često posjećuju i poklonima obraduju korisnike vrtića, škola i Centra za djecu i odrasle u Žepču.