Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Foto:Upriličena završnica projekta „Mladim snagama do ruralnog razvoja“

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

U utorak, 11.veljače 2020., u KŠC-u Don Bosco Žepče, točnije u praktikumu poljoprivrede održana je završnica projekta „Mladim snagama do ruralnog razvoja“ kojoj je  prisustvovala predstavnica RAŽ-a  Marijana Zovko,  voditeljica neformalne skupine "Moje Žepče" Gabrijela Perković, a  ispred  Općine Žepče,  Ilija Barešić, pomoćnik Općinskog načelnika Službe za društvene djelatnosti i Dijana Martinović, stručna suradnica za informiranje.

Voditeljica projekta, Gabrijela Perković napravila je kratak osvrt na projekt i podsjetila  na radionice koje su održane u sklopu istoga, a jedna od njih bila je i „Vegetativno razmnožavanje cvijeća“ u kojoj je sudjelovao dio učenika 3. a TOŠ-a (fitofarmaceuti).


Tijekom ceremonije završnice projekta,  ravnateljici Tehničko-obrtničke škole Dubravki Jukić i pedagogu Ivanu Širiću predana je oprema koja će služiti učenicima poljoprivredne struke za kvalitetnije obavljanje praktične nastave.

"Nadamo se kako ćemo i u budućnosti imati priliku sudjelovati na sličnim projektima i izaći bogatiji za još koje novo iskustvo", istaknuli su iz KŠC-a Don Bosco Žepče.

 

Foto: Barbara lupić