U okviru studijske posjete, učenice Opće gimnazije   KŠC "Don Bosco"  s profesoricom Slavicom Jukić posjetile obrt "Goga" prirodna kozmetika.


U okviru ove posjete Gordana Antolović, vlasnica brenda"Goga" prirodna kozmetika,  prezentirala je svoju djelatnost izrade i proizvodnje krema, pripravaka, melema i svih drugih proizvoda, koji se rade isključivo na prirodnoj bazi, koristeći  sirovine  uzgajane bez doticaja bilo kakvih zagađenja.


Prilikom ove posjete dogovorene su naredne aktivnosti i slične studijske posjete kojima će biti obuhvaćen veći broj učenika.

Učenice su posebno interesiranje pokazale za prikupljanje,  čuvanje kao i preradu ljekovitog bilja.


Gordana je prije nekoliko godina krenula s izradom melema za potrebe svoje obitelji a danas je to mali obiteljski obrt s kojim doprinosi kućnom proračunu.


„Ustrajan rad i edukacija kao i ulaganje u opremu rezultat je svega ovoga što danas jeste "Goga" prirodna kozmetika, koja je sve prisutnija u upotrebi kako na našim prostorima ali i šire. Posjećujem mnogobrojne sajmove  i divno je kada vam kupci dolaze ponovo  i zahvaljuju na proizvodu koji po svemu zadovoljava sve one parametre koji su navedeni i koji su učinkoviti. To je za mene nešto posebno.  I dalje ću ulagati napore da zadržimo visoku kvalitetu svojih proizvoda", istaknula je Gordana.

Ovakve posjete učenika su prilika da svoja stečena znanja prenesemo na mlađe naraštaje koji će se u budućnosti odvažiti i pokrenuti slične aktivnosti, kazala je Gordana.